keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Nopea tuunaus

Siivoillessani löysin pari vanhaa magneettia, jotka olin kai säästänyt juuri sen takia, että joku kaunis päivä ne tuunaisin. Toinen on entisen kuntosalini, toisen alkuperästä ei ole mitään muistikuvaa.Sitten se kaunis päivä koitti. Oli muutenkin askartelutavarat levällään, joten päätin saman tien tehdä magneeteilla jotain. Avuksi otin teipit ja vanhan valistuskirjan, jonka olen ostanut kirpparilta tuunaustarkoituksiin. Ajattelin, että sieltä voisi löytyä jotain sanoja ja otsikoita, jotka magneetteihin sopisivat.

Ihan täydellisiä lauseita kirjasta ei löytynyt, mutta päätin, että sen sijaan että jään odottamaan täydellisen tekstin löytymistä, otan kirjasta parhaat. No, pari hyvää otsikkoa hajosi, sillä paperi olikin jo niin haperoa, että repeytyi saman tien, kun vähän koskin saksilla. (Hauska kirja muuten: vuosikymmeniä vanha ja kirjoittaja valittaa, miten koskaan ennen ei ole ollut niin velttoa nuorisoa kuin nyt. Kuulostaa jotenkin tutulta...)

Tällaiset Marianne-henkiset niistä sitten tuli.(Olen hukannut kamerani. Siksi nämä kuvat näyttävät valitettavasti tältä.)

2 kommenttia:

  1. Voi kun hauskoja! Vanhat kirjat ovat just parhaita, yksi löytämäni aarre oli "Elä elämäsi hymyillen", jossa rohkaistiin nauramaan päivittäin vaikka tekonaurua, koska se puhdistaa veren :)

    VastaaPoista
  2. Hauska idea ja kiva lopputulos :)

    VastaaPoista