keskiviikko 22. elokuuta 2012

Rahi-inspiraatioita

Sen jälkeen kuin sain oman (ensimmäisen vai ainoan, en tiedä vielä) rahinhuppuni valmiiksi, olen nähnyt netissä useita vastaavia. En tajua, miten en omaa rahiani tehdessä kertaakaan googletellut: olisin ehkä päässyt hieman helpommalla. Tässä vielä se minun versioni.Esimerkiksi Kodin Kuvalehdessä on ollut ohjeet neliönmuotoiseen rahiin. (Kaikki kuvat kuvakaappauksia kyseisiltä sivuilta.)Koti ja Keittiö -lehden Mustapiste-blogissakin oli kesällä vastaava. Muistaakseni nämä nähtiin myös Tampereen asuntomessuilla.Kohti kotisaarta -blogissa tehtiin niin kuin minäkin aluksi aioin: täyttää rahin vanulla.Suosittelen myös käväisemään Soppaa ja silmukoita -blogissa. Marja on tehnyt kaksikin rahin päällystä ja huomannut, miten halpa kude venyy käytössä.

Yksi ohje ja esimerkiksi vinkki tarvittavasta kudemäärästä taas olisi löytynyt Molly´s Candy Shop -blogista.Jos kaipaat lisää rahi-inspiraatiota, käyhän vielä Puutaloelämää- ja Räsy ym. virkkausjuttuja -blogeissa. Molemmissa on ideoita ja toisenlaisia malleja rahinhuppuihin.

Minä etsiskelen aina silloin tällöin toista, pyöreää rahia. Jos olet lukenut rahini tarinan, muistat ehkä, ehkä päällys on jo puoliksi valmiina. :)

1 kommentti:

  1. Hienoja raheja! Mikä on rahipohjana paras kun ajatellaan virkuauspäällistä?

    VastaaPoista