lauantai 25. elokuuta 2012

Kännykän syysasu

Kesällä näin Berliinissä huovasta tehtyjä iPadin suojuksia. Vähän tämäntyylisiä kuin Taylortailor-sivustolla. (Kuva lainattu sieltä.)IPadin suojusta en tarvitse, mutta kännykkäni kyllä tarvitsisi suojaa. Kerran sen näyttö on jo hajonnut ja yhden liitännän suojuskin on jäänyt matkasta. Siksi otin lahjakääreinä toimineet huopapalat esiin ja aloin ommella. Ja tyypillisesti juuri näin, läppäri auki, jotta voin etsiä samalla ideoida. :)

Suunnitelma muuttui monta kertaa matkan varrella. Aluksi tarkoitus oli tehdä kännykkätasku, jossa on rouheasti neulanpistot näkyvissä. Mutta en jaksanut ottaa ompelukonetta esiin ja käsin tehden pistot eivät näyttäneet aivan yhtä pitkiltä, saati aivan suorilta. Sitten luulin, että teen yläreunaan loven, jotta kännykkä on helpompi ottaa esiin. No en tehnyt. Ja joissakin Berliinissä näkemissäni suojuksissa oli hieno kaupungin siluetti. Tein sellaisenkin tummanharmaasta huovasta, mutta lopulta en tykännyt siitäkään. (Tunnistatko, mitä kaupunkia yritin kuvailla?)Päädyin siis tuttuun turvalliseen: pitsiin. Ompelin pitsinauhan vain toisesta reunasta kiinni. Täytyy kokeilla käytössä, pysyykö pitsi näin kiinni, vai pitääkö ommella toinenkin reuna.Nyt ei pitäisi kännykän kolhiintua käsilaukussa.

2 kommenttia:

  1. näsinneula tuossa kaupunki kuvassa koristaa joten tampere (: oisin vielä tosi kiinnostunut ohjeista erilaisiin kännykkäpusseikin/koteloihin :--) varsinkin tuo kaupunkikuva kotelo painui mun päähän !

    VastaaPoista
  2. Totta, Tamperetta yritin kuvata! Kiva, että sen siitä tunnistaa. :)
    Tuon pussin ohje on yksinkertainen: mittaa kännykän kanssa huovasta sopivan kokoinen pala, muista saumavarat. Ompele sivut kiinni ja käännä. Eipä muuta. :)

    VastaaPoista