maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kesä, kirjastot ja kiireettömyys

Ihana kesäloma! Aikaa käydä kirjastossa, kirppiksillä, kangaskaupoissa ja ladata akkuja ja aivoja uusilla ideoilla. Mä aloitin kirjastosta ja lainasin kaikki tielleni osuvat tuunausaiheiset kirjat. Siellä ne tuntuivat lojuvan, ainakin pikkukaupungissa.


Osan olen selannut läpi aiemminkin, mutta näiden suola on juuri se, että toisella kerralla saattaa kolahtaa aivan eri jutut kuin ekalla. Mua nämä inspiroivat useaankin juttuun, jotka ovat joko valmiita, tekeillä tai sitten vielä etsin materiaaleja. Onneksi on vielä lomaa jäljellä, että jotain ehtii toteuttaakin.

Tästä innostuin, meillä kun on vanhoja puunuppeja kasoittain ja tarvetta ripustimille lastenhuoneeseen. Kuva kirjasta 33 ideaa:


Anna hyvän kiertää-kirjan pitsihenkselit ovat ihanat ja mulla on pitkästi pitsiä. Tällaiset siis syysasusteeksi!


Samaisessa kirjassa on ihania helppoja koruideoita. Parhaat on mielestäni nuo mittanauhakorvikset, voi valita suosikkinumerot!

Anu Harkin Viritetty-kirjan jakkara-sivu sai mut tuumasta toimeen. Tulokset näette jo huomenna!


Koska ajatuksissa pyörii koko ajan leikkimökin luontohenkinen sisustus, tämä kolahti ja kovaa! Kuva kirjasta Maja- mielikuvituksellinen lastenhuonekirja.


Värikynistä on pitänyt tehdä jotain jo vuosia. Nyt sain pikkupätkät viimein kerättyä yhteen kasaan, mutta purkkia niistä tuskin teen. Kuva kirjasta Made in home.


Suosittelen näiden kirjojen lukemista ennen varaston siivousta, paitsi jos olet niitä, jotka eivät osaa heittää mitään pois. Jos puolestaan usein tavaraa lentää helposti keräyksiin tai roskiin (hyihyi) niin nämä todellakin saavat näkemään romun uudella tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti