lauantai 14. heinäkuuta 2012

Pari palaa teippiä

Tuli kesälomalta kotiin ja heti piti päästä tuunailemaan.

Olin lomareissulla käynyt kirpputoreilla etsimässä vanhoja patenttikorkkisia pulloja kylpyhuoneeseen. Halusin laittaa niihin kylpyvaahdot ja -kuulat, sillä kaupan kirjavat pakkaukset olivat alkaneet ärsyttää kylpyammeen reunalla. Kun pullot ovat kauniita, ei haittaa, jos ostaa vaikka jotain halpaa kylpyvaahtoa rumassa pakkauksessa. :)

Patenttikorkkisia pulloja on kirppareilla paljon, mutta niiden hinnat vaihtelevat reilusti. Ihan samoja pulloja myydään niin 20 sentillä kuin 5 eurolla. Onneksin tajusin tämän ennen kuin päädyin ostamaan noita viiden euron pulloja!

Tässä tuunauksessa ei paljon aikaa kulunut. Vaahdot vain uusiin pulloihin ja hieman tarranauhaa kylkeen. Nyt ei haittaa, vaikka pullot ovat niin näkyvällä paikalla.Samalla päätin teipata tämän pienen metallisen rasian, jota kannan aina mukanani. Alun perin rasiassa on ollut minttupastilleita, mutta nykyään siellä on aina jotain lääkkeitä tai purkkaa. Rasia on jo ihan lommoilla, mutta ehkä teippi antaisi sille lisää vuosia.Hieman piti saranoiden kohdalla miettiä, miten teipin laittaisi. Muuten tässä ei mennyt kovin pitkään.

Nyt jo mietin, että mitä seuraavaksi teippaisin ja pitäisikö ostaa lisää teippejä. Olen ostanut kaikki nykyiset teippini ulkomailta, Kööpenhaminasta ja Berliinistä (hyvä tuliainen itselle!), mutta nyt olen pyörinyt Teippitarhan sivuilla. Heti, kun tiedän, mitä teippaisin, tämä voisi olla seuraava ostokseni. Tässä on nimittäin sama kuvio kuin tuossa rasiaan käyttämässäni teipissä.

2 kommenttia:

  1. Kauniit pullot tuli ja hyvä tietää hintahaitarista!

    VastaaPoista
  2. Noita pulloja etsiessä tuli silmäiltyä kaikkialla patenttikorkkisia pulloja. Alkossakin oli ainakin yksi. :)

    VastaaPoista