keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Saako paitaan kirjoittaa?


Pinterest saa kaikenlaista aikaan. Näin jonkun kirjoitelleen seinälle ja huiveihin pätkiä kirjoista  (klik ja klik). Seinäkirjoitukseen oli kirjoitettu Harry Pottereita ja tämä sai ajatushyrrän liikkeelle. Kaivellessani vanhoja, vähällä käytöllä olevia paitoja, törmäsin yhteen, jonka malli on kiva mutta pinta hieman nuhjainen.

Ajattelin, että sen suhteen ei ainakaan ole yhtään hävittävää, kai siihen voi ja saa jotain riipustaa. Kaivoin jo aiemmissa jutuissa käytetyn Fabricon tekstiilitussin esille, valitsin mulle tärkeän Harry Potter -tekstin (josta olen käyttänyt pätkää jo tyynyissä) ja harjoittelin ensin mainoslehdelle.


Oma käsiala ei ihan inspannut, joten muokkasin sitä vähän. Paperille kirjoittaiminen tosin oli helppoa kankaaseen verrattuna. Se kun olikin yllättävän hidasta, mutta en viitsinyt olla taaskaan turhan tarkka, käsinkirjoitetulta tän pitikin näyttää. Paidan sisän laitoin sanomalehden, se antoi vähän tukevuutta. Yhden kirjoituskerran jälkeen vahvensin vielä joitain kohtia.


Sitten vielä silitin, sitä suositellaan Fabricolle, mikäli tekstiiliä pestään usein. Ja kyllä tämäkin paita useammin taitaa nyt päälle päästä. Vähän oli sellanen teini olo, kun kirjoittelin tekstiä paitaan. Jotain hyvällä tavalla pientä kapinallista tässä onkin, vaikka tekstin viesti onkin ihan pehmo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti