keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pitsiäpitsiä


Mun vanha suosikki pitkähihainen oli tullut tiensä päähän. En vaan ikinä laittanut sitä enää päälle, ehkä siksi, että kangas näytti jo vähän kulahtaneelta. Suklaanruskea väri on kuitenkin ollut mun suosikki, trendeistä riippumatta. Silkasta päähänpistosta painelin Pinterestiin ja löysin sieltä tämän paidasta liivi-ohjeen. Vähän epäilytti (koska en tuollaisia liivejä ole viitsinyt ostaa aiemmin), mutta pistin paidan silti palasiksi. Koska vanhan paidan kaula-aukosta tulee tässä selkämys, ja mun paidan kaula-aukko oli venynyt superisoksi, jäi mulle ensin taakse vain surkea parin sentin kaitalen. Kevään messuostosten jäljiltä mulla oli onneksi pitsiympyrä, jonka tikkasin päältä kiinni kankaaseen, tavallaan siihen hihan jättämään puolikaareen.


Nyt toimii, tosin ohut kaitale niskan takana hiertää helposti niskaa, joten teen siihen varmaan jonkin lisäpalan.Hihat päätin yhdistää huiviksi liivin kaveriksi ja siihenkin yhdistin pitsin tästä ihanasta harmaasta pitsihuivista intoutuneena.


Koska ruskea trikoo on niin ohutta, pitää huivia vähän asetella, jotta se näyttää kauniilta. Jos siis teette vastaavaa, kannattaa trikoon olla jämäkkää! Mä tikkasin pitsin kiinni ensin hihojen ja sitten pitsin reunoja seuraillen.Nyt nämä toimivat yhdessä ihan mainiosti. Kaikki sivut jätin täysin huoletta huolittelematta, tässä on nyt tällaista hippifiilistä. Kunpa olisi jo niin lämmin, että nämä voisi laittaa shortsien kanssa.


4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen tuunaus! Itselle tulee aina hyvä mieli, jos saa jonkun vaatteen käyttöikää parannettua pikkuparannuksilla.

  VastaaPoista
 2. Todella hieno. Taas uusi tuunausidea ylipursuilevaan inspiraatio vihkoon :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset! Pinterestissä ois vaikka mitä ideoita näihin paitojen tuunauksiin ja valitettavasti kaapissa ois niitä vähällä käytöllä olevia paitojakin muutama. Itsellekin tulee paras mieli kun jonkun turhan saakin taas käyttöön.

  VastaaPoista