perjantai 1. kesäkuuta 2012

Nahan pauloissa

Kontti-kirppiksen tuunaustori on Pinterestin lisäksi mun virallinen luovuuden lähde tällä hetkellä. Viime viikolla siellä oli selvästi jonkun tehtaan jäämistöstä värikkäitä nahanpaloja. Ostin kuparinsävyistä (0,40€) vaikka ois siellä ollut ihan oikeita herkkuvärejäkin. Tässä vaiheessa en kuitenkaan ollut varma, syntyykö nahasta mitään, joten päätin, etten hamstraa. Nahka kun ei ole koskaan ollut mun suosikkimateriaali.

Eilen illalla piti sitten saada käsille jotain tekemistä Greyn anatomian ajaksi. Aloitin rusettirannekkeesta, jonka taisin ihan ensiksi nähdä Pientä kivaa-blogissa. Alkuperäinen ohje on valloittavasta Oh the lovely things-blogista. Oli muuten juuri niin helppo tehdä kuin luvattiin, varsinkin kun tää nahanpala oli ohutta ja pehmeää.


Ajatuksissa kummitteli myös nahasta tehdyt sulkakorvikset, kiitos Pinterest-sukellusten ja Nousevan Myrskyn. Aloin siis huvikseni leikkelemään, ja jotenkin sulan näköiset niistä tuli. Saavat hapsuuntua menossa lisää.

Yhdet isommatkin tein, leikellen vähän suorempaan. Tahtoiskohan Anniina nämä? Koukut loppuivat ja mulle nämä ovat liian pitkät, loppuu kaula kesken.


Sitten piirtelin purkin kannella vielä renkulat ja niihin lehdenmuotoisia reikiä. Mielessä oli sellaiset oikeasti metalliset reikäkorvikset. Tovi meni noita aukkoja ihan tavisFiskarseilla leikellessä, ehkä se puolikas Greyn anatomiaa. Tykkään.Suoraan sanoen taisin jäädä koukkuun. Siivotakin pitäs, mutta mietin, että joskos ehtis aivan pikaiseen käväistä Kontissa, että sais vielä jotain värikkäämpääkin nahkaa. Oispa vielä jotain pastellia, oispa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti