torstai 31. toukokuuta 2012

Pieni tavaratalo

Olen päättänyt tutustua lähiseutuumme paremmin, joten jokainen potentiaalinen kirppis tai pikkumyymälä saa minut jarruttamaan ja kääntymään takaisin. Aivan turha nimittäin lähteä merta edemmäs kalaan. Tällä kertaa poikkesin Tampereen Lielahden kierrätyskeskukseen, joka on valitettavasti yhtä huonolla pidolla kuin moni muukin vastaava. Vika lienee myös käyttäjissä- itsekin dumppaan kierrätyskeskukseen sen ihmeellisimmän sekatavaran. Ja siellä ne sitten lojuvat, ihmisten sekatavaralaatikot. Mutta ihan kaikkea sieltä kyllä löytyisi, kuin tavaratalosta, joulukoristeista mattoihin. Suosittelen siis käyntiä, sotkusta huolimatta!

Mun silmiin osui vanha mäntyinen talonmuotoinen lokerikko, joka selvästi oli joskus annettu lapsille maalattavaksi. Lokeroiden taustalle oli maalattu vesiväreillä ja projekti oli tainnut jäädä vähän kesken. Ostin lokerikon eurolla ja olin taas niin innoissani, etten tajunnut ottaa kuvaa. Mutta uskokaa, se oli juuri sellainen keltaisen mäntyinen, aika kamala.

Pesin sen ja tartuin saman tien Helmi-kalustemaaliin ja aloin sutimaan. Helteessä sutiminen sai aikaa huonoa jälkeä mutta onneksi toinen kerros paremmalla ilmalla pelasti tilanteen.


Peilin kautta näkyy suurinpiirtein, millainen lokerikko oli. Tausta tosin vaneria, mutta katonpätkässä on vanha väri.


Hyllytkin oli vähän sopivasti vinksallaan.


Valkoinen maali teki siitä aivan uudennäköisen. Muita ihania-Tiinan innoittamana (taas!) laitoin muutaman lokeron taustalle väripaperia (Papermanian ja Tigerin). Niitä en tosin kiinnittänyt millään, jotta voin ne halutessani ottaa pois tai vaihtaa toisen värisiin.
Lokerikko päätynee lastenhuoneeseen pikkuesineiden taloksi. Sitä pikkutilpehööriä kun aina kertyy. Pari siellä täällä pyörinyttä esinettä pääsi jo taloon muuttamaan.2 kommenttia:

  1. Euron löydöstähän kuoriutui tuunatessa todellinen kaunotar !

    VastaaPoista
  2. No näinpä! Esineetkin saivat paljon paremman säilytyspaikan, odottelevat nyt tuolla ihan rauhassa maatilaleikkejä. Tuo kissa esim. On niin söpö, että olisi kamalaa säilöä se johonkin laatikkoon.

    VastaaPoista