perjantai 25. toukokuuta 2012

Under construction...

Älkäähän lukijat hämääntykö, meidän blogi hakee uutta ulkomuotoaan. Saatatte siis tässä parin päivän sisällä nähdä blogin vaihtavan vaatteitaan, useammankin kerran. Tässä käynee niin kuin oikeassa elämässä eli sitten kun emme enää jaksa vaihtaa tai tulee kiire tehdä muuta, niin lopetamme.

Samalla väännämme siskon kanssa välillä vähän epätoivon vimmallakin vähän isompia käsityöprojektejamme. Tänään oli pakko molemmin purkaa tuota luomisen tuskaa puhelimessa. Kai me todettiin, että kyllä ne valmistuu. Vielä joskus. Ja lopulta vielä naurattaa, että mikähän siinä nyt niin kesti.


2 kommenttia:

  1. Voi kun minullakin olisi sisko, jonka kanssa tsempata ikuisuusprojektien kanssa. Minulla moisia on kaapissa useampikin, ehkä taas tässä joskus otan niistä jonkun työn alle...

    VastaaPoista
  2. Ikuisuusprojektit ovat kyllä jännä juttu, niitä tuntuu olevan kaikilla. Joissakin jutuissa ei vaan innostu kanna alkua pidemmälle tai sitten valmista ei tunnu tulevan vaikka kuinka pakertaa. Hei, bloggaa aiheesta, saat varmasti vertaistukea!

    VastaaPoista