sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tunnustuksia, osa 3

Me saatiin tällainen Versatile Blogger-tunnustus.


Kiitos siitä Sannalle. Noudatetaan siis kiltisti ohjetta ja kerrotaan ensin 7 randomtunnustusta meistä:

1. Käsitöiden lisäksi yhteinen kiinnostuksen kohde on laulaminen. Ennen kävimme yhdessä laulutunneilla, nyt kohdatessamme ilahdutamme läheisiä spontaaneilla laulusessioilla tai Singstar-laulannalla.
2. Meillä oli molemmilla ennen koirat, jotka olivat tietenkin serkukset, ainakin meidän mielestä. Molempia muistelemme lämmöllä, mutta taidamme olla salaa iloisia siitä, että nykyään ei tarvitse imuroida niin usein. Silti koirakuume iskee meihin säännöllisesti.
3. Meidän mielestämme tortillat ovat aina paras vaihtoehto, jos ei oikein keksi mitä söisi. Kaapissa on aina tortillalettuja ja partaäijää, muuten täytteeksi käy melkein mikä kasvismössö tahansa.
4. Osittain myös edellisestä johtuen syömme aika paljon partaäijää, ja siks meillä on niitä purkkejakin. (Kun ne on niin kätsyjä.)
5. Radiokirppis Tampereella on meidän kantapaikkamme. Suosikki jo vuodesta 1998.
6. Meidän mielestämme sunnuntai on vähän laimea ilman kirpparivisiittiä. Siskon kanssa kirpparilla käyminen on arjen luksusta, ihan parhautta.
7. Ja äitienpäivän kunniaksi: Meidän äiti tekee oikeasti paljon enemmän aika kivoja juttuja ja silläkin on aina monta projektia kesken ja niistä syntyy kaikkea ihanaa. Ollaan houkuteltu äitiä kolmanneksi bloggariksi jo pitkään, siinä siis toistaiseksi onnistumatta.

Ja sitten laitamme tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville ihanille ja innostaville blogeille:
(Olimme tosi kapinallisia, ja laitoimme vaan 10).

Madame B.C
Nouseva Myrsky
Muita ihania
Valkoista pellavaa
Piipadoo
Susra
Eilen tein
Pientä kivaa
Elsass
Ninuska

2 kommenttia: