tiistai 3. tammikuuta 2012

Siskolta siskolle

Siskon luvalla pääsen esittelemään häneltä saamaamme joululahjaa. Olin etsinyt uuden kotimme vessaan/kodinhoitohuoneeseen sopivaa kylppärimattoa kovin epäonnisesti. Kolme kertaa ehdin jo ostaa maton vain todetakseni, että väri tai koko oli väärä. Suurin osa kylppärimatoista on nimittäin todella pieniä!

Keväällä näin lehdessä kuvan virkatuista matoista ja laitoin heti kuvatekstarin Anniinalle: "Osaisitko tehdä tällaisen?" Asiaan palattiin kuitenkin vasta epäonnistuneiden matto-ostosten jälkeen. Sisko lupasi tehdä meille lahjan mittatilaustyönä, tosin värin hän joutui valitsemaan vain kuvailuni perusteella: "Sellainen turkoosi, ei vihertävä eikä liian sininen!" Kyllä sisko siskon tuntee, sillä väri osui juuri oikeaan.


Malli on Kauhavan Kangas-Aitan mallisivuilta. Kyseinen kauppa Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla on muuten tutustumisen arvoinen - paljon ideoita ja materiaaleja! Oikea väri löytyi muistaakseni Tampereen Lielahden Lankamaailmasta.

Kodinhoitohuoneessa viikkailee pyykkejä ja täyttää pyykinpesukonetta nyt ihan vaan siitä ilosta, että saa katsella tätä näkymää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti