torstai 19. tammikuuta 2012

Ei Ikean lampusta Sectoa saa, mutta...

Lamppujen ostaminen on maailman hankalinta. Korjaan: lamppujen valinta on helppoa, mutta mieleisen lampun hinta harvoin sopii kukkarolle. Haaveilimme ja haaveilemme edelleen Secton valaisimesta, mutta emme ehtineet sitä tarjousmetsästää ennen kuin pimeät illat jo saapuivat. Mitä tekee moderni perhe? Ajaa kiireellä Ikeaan ja ostaa halvan lampun, tässä tapauksessa itseasiassa Ekås-varjostimen.

Kuva: Ikea
Saman tien varjostin paikoilleen ja sitten mietitään, että mitenköhän tuon saisi näyttämään kivemmalta. Yritin ehdottaa miehelle yhtä sun toista pitsiviritelmää, mutta ei mennyt läpi. Ja hyvä niin, sillä nyt tuunasin lampun hyvin kevyesti aakkosnauhalla, jonka ostin ennen joulua "kyllä se joskus käyttöön tulee"-periaatteella. Lisäksi valaisimen perusripustinjohto sai ympärilleen marketissa alunperin kukka-amppeleiden ripustukseen ostettua valkoista metalliketjua. Ja tadaa, kyllä mä tätä nyt paljon mieluummin katselen.
P.S Samalla tuli tuunattua meidän blogin ulkoasuakin :D.

3 kommenttia:

  1. Kävin ihastelemassa teidän ihanuuksia!

    VastaaPoista
  2. Yhdyn tuohon lamppujen ostelu on tuskaa. Itse asuin mun yksiössä Yli puoli vuotta ilman kattolamppua. Ja toiset puoli vuotta ikean erittäin kyseenalainen valo eteisessä. Muualle en ikinä niitä lamppuja siiten saanutkaan. Onneksi avopuoliso omisti sitten enemmän niitä lamppuja niin ei enään tarvitse istua pimeässä.
    Hieno tuunaus kyllä. Löytyisiköhän taas hermoja lamppukauppaan (vaikka lamppuja löytyy niin ei ne siitä kauniimmasta päästä ole)

    VastaaPoista