lauantai 14. tammikuuta 2012

Siskolta siskolle, osa 2

Katariinalla virkkasi jo lapsena isoäidinneliöitä. Se taisi olla silloin joku kouluprojekti. Hämärästi muistelen, että lopputuloksena taisi olla pitkä liivi. Ne olivat silloin 1990-luvulla suosittuja :)

Nyt kun neliöistä on tullut taas catwalk-kelpoisia, innostus on alkanut uudestaan. Luulin, että Katariina tekee itselleen kaulaliinaa, mutta minä sainkin lahjaksi todella hienon neliöistä tehdyn tuubihuivin! Aivan minun värejäni ja arvatenkin jämälangasta. Tässä työ vielä palasina:

Ja tarkennuksena sanottakoon, että en suinkaan saanut lahjaa paloina :) Se olisikin kyllä ollut outo lahja, jos päättelynvihaajalle olisi annattelu lahjaksi päättelytehtävä! Samasta paketista paljastuivat myös korvakorut. Hauskat! Huivin laitoin saman tien töihin. Menee kivasti kolme kertaa kaulan ympärille ja sopii hyvin mustan mekon kanssa.
Hävettää vähän tunnustaa, etten ole koskaan itse noita neliöitä edes kokeillut. Ehkä nyt olisi aika. Jos vaikka aloittaisi jostain tällaisesta hieman pienemmästä työstä.2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja. Itsekkään en ole ikinä noita tehnyt. Ok, myönnän etten edes osaa virkata vaikka kuinka olen yrittänyt opetella..
    Saako teidätkin muuten lisätä blogin etusivulle lukulistaan kunhan ehdin sellaisin laittaa esille?

    VastaaPoista
  2. :) Sustahan voi tulla sitten freestyle-virkkaaja, jos ei se vakiintunut tapa suju! :)

    Ja totta kai saat lisätä meidän blogin lukulistallesi.

    VastaaPoista