perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulukiireitä

Huuh! Kiitos Joulu kun tulit ja rauhoitit tunnelman! Joulualusviikot ja päivät olivat taas niin kiireisiä, että miehen kanssa päätimme suunnitella ensi vuonna joulunaluselämän vähän paremmin. Kirjataan se siis tänne, jospa sitten muistaisimme. On suoranainen ihme, että ehdin jopa tekemään itse jotain joulupaketteihin, mutta yhtään ei ihmetytä se, että unohdin kuvata tuotoksia, prosessista puhumattakaan. Sisko toivoi itselleen puikkokoteloa ja hänen miehelleen tein samoista kankaista toilettilaukun. Jospa sisko pelastaisi, ja kuvaisi multa saamansa lahjat, niin näkisitte edes jotain.

Todisteeksi siitä, että jotain sentään tein, kaivoin kamerasta selvässä kiireessä otettuja kuvia meidän joulun valmisteluista ja omista touhuiluista. Luultavasti muistikuvat tästä joulusta jäävät väsymyksenkin takia yhtä utuiseksi kuin nämä kuvat.

Tässä vaiheessa ei näköjään vielä ollut kiire, kun oli aikaa tehdä punaisesta bambulangasta tiskirättikin, ihan itselle! Käytössä oli tällä kertaa Blend Bamboo-lanka. Pariin pakettiin päätyi kyllä myös vihreitä tiskirättejä, samaisesta langasta ja helmineuleella.


Tähtipiparit hupenivat teipeillä koristellusta purkista nopsaan ja rätti palvelee loistavasti.


Kynttilänjalkavalikoima kasvoi joka kirppiskäynnin jälkeen. Joskus ne voisi spreijata valkoiseksikin, mutta ihania ovat näinkin.


Eilen tein-blogin Hanne pelasti mun joululahjatuskailun. Iso kiitos! Päiväkodin tädit ja aika monet muutkin saivat lahjaksi tällaisen tähtipannunalusen. Uskomattoman näppärä ja helppo ohje, veli seurasi vierestä ja hänen mielestään tähti syntyi hetkessä. Osan tein valkoisesta trikookuteesta, muutaman punaisesta ontelokuteesta (Kiitos, äiti!). Jos olisin ehtinyt, olisin vähän höyrytellyt näitä, mutta totesin, että eiköhän kuuma kattila tai pannu hoida sen asian :D. Äiti ripusti kyllä omansa roikkumaan vaan kaapin oveen, hyvältä näytti niinkin.


Näitä tauluja suunnittelin tekeväni tähtiä virkatessani, mutta ehdin puuhaan vasta nyt välipäivinä. Ikean jouluskräppäilypaperit samaisen firman kehyksiin ja lasiin kirjoittelin Iksulan omilla valkotaulutusseilla. Ideat teksteihin syntyivät pinteresteilyn jäljiltä. Tavoitteena on, että mielessä pyörivät hyvät ja ajankohtaiset lyriikat päätyisivät näihin sellaisella matalan kynnyksen meiningillä.Nyt ajatukset kääntyvät jo tulevaan vuoteen sekä blogimme 1-vee synttäreihin.  Mielessä muhii monenlaista ideaa ja rauhaisat välipäivät ovat jo tarjonneet mahdollisuuksia muutamiin toteutuksiinkin.

Rentoja välipäiviä teillekin!


1 kommentti:

  1. Meilläkin muuten roikkuu tuollainen tähti ovessa, toimii nuo koristeinnakin :)

    VastaaPoista