sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Aika kivoja jouluideoita, osa 2

Olen tänään selannut vanhoja joululehtiä ja miettinyt, miten kotia sisustaisi jouluun. Jouluvalot laitoin jo marraskuun alussa, mutta kaipaan jotain lisää.Näistä innostuin:

Sköna hem vuodelta 2010 näyttää, ettei tarvitse tyytyä yhteen kranssiin tai tähteen. Joskus useampi näyttää kauniimmalta.

Glittertarroista tehty joulukuusi ranskankielisessä Marie Claire Idees -lehdessä vuonna 2008.Samassa lehdessä oli myös mainio idea kranssiin. Tekisin kyllä hillitymmän väriset tupsut.Pitsinauhaan laitetut kuusenkoristeet vuoden 2008 Dekossa.Dekossa oli myös tämä yksinkertainen idea, joulupallot vadissa. Näyttää kauniilta, kun värit ovat harkittuja ja on sekä kovaa että pehmeää materiaalia.Tämän vuoden Kotivinkin joululehden ihanin idea: lumisadepallo. Ohje vaikuttaa helpolta tehdä, mutta en ole ihan varma, luottaisinko tuohon liimaukseen. Ei olisi kivaa, jos glyseriini valuis lattialle.Ehkä aloitan kransseista tai etsin vanhat joulutähdet. Nopeiten näistä valmistuisi silti vadillinen joulukoristeita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti