sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Aika kivat 1-vuotissynttärit!

Siitä on nyt vuosi, kun joulupäivinä puhelimessä ihastelimme siskon esikoiselleni tekemää vilttiä ja mietimme, olisiko meillä aihetta blogiin. Suunnitelmia oli ollut, mutta tuon puhelun aikana päätimme ainakin kokeilla. Seurasi innostuneita soittoja, Bloggeriin tutustumista, nimipohdiskelua, ulkoasun miettimistä, kaikkea uutta ja jännää. Sisko kirjoitti Luomiskertomuksen ja siitä kaikki alkoi. Miten ihanaa onkaan nyt katsoa taaksepäin ja muistella mennyttä vuotta tehtyjen käsitöiden, tuunausten ja ideapostausten kautta. Koska asumme eri paikkakunnilla, on tämä tuonut meille takaisin mahdollisuuden iloita yhteisestä harrastuksesta.

Upeinta ja yllättävintä tässä vuodessa olette te lukijat! Blogistania on niin täynnä ja tulvillaan mahtavia blogeja ja inspiroivia ideoita, että on aina innostavaa, kun joku teistä on tykännyt jutuistamme tai tehnyt jotain samanmoista. Kiitos kun luette, kommentoitte, tykkäätte!

1-vuotissynttäreidemme kunniaksi päätimme arpoa meidän mielestämme aika kivan kirjan, jonka selailun jälkeen ainakin me olemme inspiroituneet ja innostuneet.Arvonta alkaa heti ja jatkuu 6.1.2013 kello 23.00 asti. Pääset mukaan, kun kerrot kommentissasi, mistä olet viimeksi inspiroitunut.

Arvonnan säännöt ovat ne monista blogeista jo tutut:
- Kommentoimalla saat yhden arvan.
- Jos olet myös rekisteröitynyt meidän lukijaksemme, saat toisen arvan.
- Jos omassa blogissasi kerrot tästä arvonnasta, saat vielä yhden arvan.

Kerrothan siis kommentissasi, montako arpaa näillä säännöillä saat. Näin osaamme sitten arpoessamme laittaa jokaisella oikean määrän arpoja.

Onnea arvontaan ja ihanaa alkavaa uutta vuotta 2013 teille kaikille!

Terveisin,
Anniina ja Katariina

24 kommenttia:

 1. Aika Kiva blogi joten tokihan liityn vakilukijaksi ♥Kaikki kolme arpaakin haluan arvontaan mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kirja! Monesti olen sitä selaillut. :)
  Viimeisimmäksi olen varmaankin inspiroitunut omista bambulangoistani ja nyt koukulla vihdoin bambupyyhe! :) Yhdellä arvalla mennään tällä erää.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut 1-vuotiaalle! :) Yhdellä arvalla mukana. Inspiroiduin viimeksi tyhjästä vaseliinipurkista :D. (Ei ole tyhjä enää.)

  VastaaPoista
 4. Teidän blogia on kyllä ollut kiva lukea! :) Inspiroiduin viimeksi körttisukkamallista, ja kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 5. Onnea 1-vuotiaalle! Juuri eilen katselin tiskirättejänne ja tähtipannunalusia ja päätin aloittaa ensi joulun lahjavalmistelut kerrankin ajoissa ja käydä heti uudenvuoden jälkeen hakemassa bambulankaa ja kudetta!
  Mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukaan, niin hyvä palkintokin! Viimeksi inspiroiduin neulotuista pitsisukista. Haaveena olisi toteuttaa jotain sellaista kuitenkin kantapäittömänä ja ilman varvaspäätä kaverille "tanssisukiksi". Myös kaikki pikkutuunaukset ovat kivoja lukea!

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana myös! :) Olen viimeaikoina inspiroitunut niiteillä tuunatuista jutuista. Niitä olen etsiskellyt ja ihastellut etenkin Pinterestissä. Oikein hyvää 1-vuotissynttäriä teille ja mahtavaa alkavaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 8. 2 arvalla mukaan. Ihana blogi monta hyvää ideaa teillä, joista itsekin innostunut esim. toimistotuolin päällystys.

  VastaaPoista
 9. Heissan hei!
  Kiitos mukavasta Blogistanne :O)
  Kahdella arvalla mukana (=lukija + kommentti)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva arvonta, monesti oon lainannut kyseisen kirjan kirjastosta ja hyväksi todennut, nyt se ois mukava saada omaan kirjahyllyyn :)
  Nyt minua inspiroi joulun loppuminen ja se, miten joulukoristeista riisuttua olohuonetta voisi uudistaa. Osallistun kolmella arvalla, linkki arvontaan löytyy blogini sivupalkista.
  Onnellista uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 11. Mä olen viimeksi innostunut matonkuteista opittuani VIHDOIN virkkaamaan! Onnea yksivuotiaalle! Yksi arpa tänne kiitos.

  VastaaPoista
 12. Viimeiseksi taisin inspiroitua Kotolivingin yllätyskerästä, ja innoissani käärin 250g kerän jämälangoista. :) Kaksi arpaa minulle!

  VastaaPoista
 13. Minäkin löysin tänne sattumalta ja heti katselin nuo teidän tuunausjutut. Viimeksi tuunailin joulukortteja muutaman uuden vanhoista itselleni saapuneista ja neulomiseen saan vähän väliä inspiksiä kokeilla vähän vaikeampia malleja.
  Laitanpa teidän kuvalinkin blogiini ja olen sit kolmella arvalla mukana. Hyvää uutta vuotta teille ja olette keksineet oivan tavan pitää sisarusblogia :).

  VastaaPoista
 14. Viimeksi inspiroiduin korujutuista, joita en oo aiemmin tehny.

  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 15. Onnea 1-vuotiaalle!
  Inspiroiduin napeista, miten erilaisia nappisormuksia saakaan!
  Yksi arpa :)

  Hyvää Alkanutta Vuotta 2013!

  minnapo1@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Tällä hetkellä olen inspiroitunut alkavasta vuodesta: uudesta alusta ja tämän vuoden tavotteista. Kahdella arvalla osallistun :)

  VastaaPoista
 17. Olen inspiroitunut viimeksi tällä viikolla löytämistäni ison seinävalaisimen ohjeesta. Valaisin oli rakennettu suodatinpusseista hulavanteen päälle `tää ois tän koti` -blogissa.
  Yhdellä arvalla olisin kiinnostavan kirjan arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 18. Olen ispiroitunut lapasmalleista, joita on nyt putkahdellut esiin joulun jälkeen paljon näissä blogeissa.
  Kahdella arvalla mukana tässä kivassa arvonnassa.

  VastaaPoista
 19. Onnea blogi synttäreiden johdosta. Näin kaupassa kivannäköisen muovisen joulukoristeen sain siitä idean millaisen itse voi tehdä havuista. Ihan eri näköinen tuli, mutta siitä innostuin kokeilemaan.

  Kahdella arvalla mukaan tahdon.

  VastaaPoista
 20. Viimeksi taisin inspiroitua oikein kunnolla jouluaaton aattona piparkakkukirkkoa lasten kanssa koristellessa. Olipa mukavaa ja luovaa puuhaa. Olen yhdellä arvalla mukana aikas kiinnostavan kirjan arvonnassa.

  VastaaPoista
 21. Oijoij mikä arvonta, kolmella mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, viimeksi inspiroiduin kännykänkuoresta, johon ristipistoilin ruusun. Hyvät ideat ja käsityöt kunniaan, jei!

   Poista
 22. Yhdellä arvalla mukaan! Inspiroiduin viimeksi alpakkalangasta!

  VastaaPoista
 23. kahella arvalla mukaan! :) Viimeksi inspiroiduin, kun sain mummolta kasan lankoja ja nyt niistä on jo huivi puikoilla :)

  VastaaPoista