tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukuusi hohtaa, tuttu valo tuo...

Joulu hiipi meille varoen, mutta koska itse joulun ajan vietämme muualla, annoin koko sakille luvan ottaa todellisen varaslähdön. Niinpä viime viikon joulukalenterin luukussa luki: Haetaan joulukuusi. Oli muuten helpoin kuusenhakureissu ikinä, mutta kieltämättä ei tunnelmaltaan ihan sama kuin rämpiä lumihangessa sitä oikeaa etsien. Tämä kuusi löytyi hyvin epäromanttisesti Bauhausin kylmävarastosta, mutta silti se oli juuri se oikea.

 
Koristeet ovat peruja viime vuodelta, mutta pääsivät nyt käyttöön ensimmäistä kertaa. Ne on siis tehty vanhoista kirjoista ja pellavalangasta.
Lisäksi ripustin oksille ihan omia piparimuotteja, ne saa sieltä sitten vielä käyttöönkin, jos tarvis on.
Kuusen alla on vanhoista t-paidoista alkunsa saanut mattoprojekti. Omat t-paidat tosin loppuivat kesken, joten viimeiset valkoiset kierrokset on tehty ihan ostetusta kuteesta. Tälläkin kertaa aloitin kyllä Kangas-aitan ohjeilla, mutta kun käytössä on rajallinen määrä kudetta, pitää opetella oikomaan ja keksimään itse. En täydellisen tyytyväinen kyllä ollut, tähtikuvio pullistelee hieman liikaa ja valkoiset ovat erisävyisiä, mutta jouluhämyssä ja kuusen alta sitä ei liikaa huomaa, joten iloitsen siitä, että miehen ainejärjestöpaita ja muutama muukin on muistona matossa.


Nyt kuuselta puuttuu vaan tähti, kun aiemmin alennuskorista ostettu osoittautui liian isoksi ja painavaksi. Kunpa saisin senkin tehtyä kierrätysmateriaalista. Ideoita otetaan vastaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti