sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ihanat muovieläimet osa 1

Vuoden alussa kirpparilistalla luki: Osta muovieläimiä. Elin tuolloin satumaisen onnellisten kirpparilöytöjen aikaa, sillä jo toisella yrittämällä tärppäsi. Löysin nimittäin kotikaupungin pikkukirpparilta neljä pussia vanhoja muovieläimiä yhteishintaan 2 e.

Sijoituspaikkoja näille oli mielessä jo useita. Suuressa Käsityölehdessä on jo pariinkiin otteeseen koristeltu muistitaulujen ja kehysten reunoja näillä. (2/2010).


Lisäksi törmäsin Pinterestissä näihin purkkeihin ja ihastuin heti.

Vein muovieläimet pesulle ja lajittelin ne maatilan eläimiin, villieläimiin, hevosiin (,koska niitä oli eniten) ja uudestaan kiertoon meneviin. Lisäksi säästin isoimmat ja parhaimmat esikoisen leikkeihin.


Ensiksi työn alle pääsivät kuitenkin vanhat Ikean kehykset, jotka oli jo kertaalleen tuunattu ruskeiksi opiskelukämppään.

 
Nyt maalasin ne Helmi kalustemaalilla valkoisiksi enkä ollut turhan ronkeli maalausjäljen suhteen :D.

Pusseista löytyi hauskoja ruohoalustalla olevia eläimiä ja liimasin ne Loctite SuperGluella kehysten reunaan. (Kyseinen pikaliima on mun uusi kaveri, koska sillä voi oikeasti liimata helposti ja sormia juurikaan sotkematta!)


Kehyksiin päätynee lopulta jotain aivan muita kuvia, mutta esikoisen synttäreitä silmälläpitäen leikkelin niihin John Deere-traktoreiden kuvia vanhoista esitteistä.

Nyt ne odottelevat, että tauluhylly saadaan paikoilleen...

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja. Itekkin oon ihastunu muovieläimillä sisustamiseen. Eli täälläkin ne on kirpparilistalla kunhan pääsisin joskus sinne kirpparille..

  VastaaPoista
 2. Muovieläimet <3. Niitä on tässä taloudessa tommonen ihan kivan kokoinen säilytyslaatikollinen kerääntyny. Aarrelaatikkoni. Ite maalasin omistani kaks isoa vuohta ja pistin ne kokovartalopeilin päälle. Se on mun oma versio Taistelevista metsoista. ;)

  VastaaPoista
 3. Samantyyppisistä tekemisistä minäkin olen haaveillut, mutta minulla ei ole ollut niin hyvä onni muovieläimien kanssa. Tosi kivan näköisiä!!

  VastaaPoista
 4. Eimie ja Purnauskin, toivotaan, että löydätte omat aarrepussukkanne! Jenulia, kuulostaa hauskalta ajatukselta. Multa löytyisi aika monta taistelevaa possua :D.

  VastaaPoista