tiistai 27. maaliskuuta 2012

Sähkömagneettinen taulu

Huuh, pitääpä niin kiirettä, että ei ennätä pyörähtää omassa eikä muiden blogeissa. Onneksi syy on kuitenkin positiivinen, sillä esikoisen synttärivalmistelut saivat meidät viimein tekemään 'sitku'-listan asioita. Näihin kuului myös meidän tuulikaappi, johon valmistuikin naulakko aiemmin. Naulakko on nyt paikoillaan ja palvelee loistavasti!

Naulakkoa vastapäätä on sähkötaulu ja harmittelin kun sen paikalle olisi sopinut myös avainhyllykkö tai sisustustaulu tai jotain piristävää. Mietin ja mietin, sunnittelin kankaista muistitaulua ja olin jopa jo ostamassa Ikeasta sähkötaulun alle magneettitaulua, kunnes viimein piuhat yhdistyivät :D.


Niinpä sähkötaulu sai aiemmin jääkaapin ovessa olleen, lahjaksi saadun magneettisen kalenterin. Lisäksi kiinnitin tauluun Tipukopin (jota myy näköjään esim SomaNet). Se kiinnitetään normaalisti tarralla tai ruuveilla, mutta liimasin tarraan magneettilevyä ja hyvin pysyy paikoillaan. Talonmallinen Family-kehys sai taakseen magneettilevyä,jota olin siis säästänyt vanhoista magneettilehtiöistä. Lisäksi kopioin ja pienensin jääkaapin ovessa jo vuosia olleen Kamut-sarjakuvastripin, laitoin päälle kontaktia ja taakse edelleen samaista magneettilevyä.


Muutamia MagneticPoetry-sanojakin on tauluun jo eksynyt.


Ja tadaa, nyt sähkötaulu on sähkömagneettinen sisustustaulu :D! Luultavasti se saa vielä pinnalleen magneetilla varustettuja pyykkipoikia, nappeja tai legoja, jotta se saa tehdä töitä myös muistitauluna.

2 kommenttia:

  1. Todella hieno lopputulos. Juuri tällaiset jos sitä ei voi peittää sen voi aina käyttää hyödyksi ideat ovat niitä parhaita

    VastaaPoista
  2. Kiitos eimie! Samaa mieltä, peittäminen tai edes mitkään ylimääräiset taulut olisivat tässä tapauksessa olleet aivan idioottimaisia. Vieläkin naurattaa, kun en heti tajunnut, että toi pinta on magneettinen...

    VastaaPoista