maanantai 5. maaliskuuta 2012

Matkin siskoani osa 1

Tiedättekö sen tunteen, kun joku blogiteksti innostaa samantien aloittamaan jonkun ihanan käsityöjutskan? Joo, mulle kävi niin - kun luin meidän blogia :D, toisin sanoen siskoni Anniinan tuubihuivipostausta. Mä olen himoinnut tuota Crystal-huivia jo kauan, mutta koska talven alkaessa oma violetti huivi oli vielä oikein toimiva, ei ollut järkevää tehdä toista samanmoista. Muttamutta, Anniina meni mainostamaan Crystalin uusia värejä ja mä ihastuin jostain syystä siihen tavallisen beigeen. Supervaalea iho ja tuhkanharmaat hiukset eivät ehkä ole sen parhaita kavereita, mutku tahdoin. Ja ajattelin, että se on juuri sopivan keväinen käytettäväksi villakangastakin kanssa ja ehkä ihan pianpian trenssin kanssa. Meinasin tehdä piponkin mut aurinko rupesi porottamaan niin, että pärjään paljain päinkin. Ihanaa.


Ohjeen idean otin vanhasta syys-Novitasta, oiskohan syys 2010? Siinä tämäntyyppinen oli tehty kaksinkertaisesta Puro-langasta. Loin noin 80 silmukkaa ja neuloin 9 pyöröpuikoilla eli tuli tosi tiivistä. Noin 30cm neulottuani kavensin viiden silmukan välein yhden silmukan, neuloin vielä n. 5 kerrosta ja kavensin samoin vielä kerran. Muutama kerros päälle ja päättelin.


 Tykkään kaikenlaisista muuntuvista vaatteista ja asusteista ja tää on juuri sitä. Kuten Anniina jo kertoikin, tällainen on loistava huppu. (Osallistun kuvalla Anniinan aloittamaan hassujen kuvaotosten kilpailuun ;) ).


Tämän sileän neuleen saa myös vedettyä harteiden lämmikkeeksi


 tai kieräistyä kaulalle rullaksi.


Paljetit kiiltää nyt kilpaa auringon kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti