torstai 1. maaliskuuta 2012

Kevätketut

Oi ihana aurinko! Energia lisääntyy samaa vauhtia keskeneräisten projektien kanssa, joten onneksi jotain välillä valmistuukin. Nämä ketut piirtelin (omg, siis todellakin itse, en oikein ikinä piirrä mitään) Googlen kuvahaun kuvien innoittamana. Toinen pääsi makoilemaan aiemmin Marimekon jämätilkuista ommeltuun kevätpipoon ja kyllähän tuo tavispipo siitä vähän piristyi.


Toinen kettu istuskelee aavistuksen kenollaan ja morottelee kaikki vastaantulijat. Paitana on eurolla kirpparilta ostettu hyväkuntoinen HM:n body. Kettu on selvästi ihan itte päässyt tuon tekstin kirjoittelemaan, sen verran harakanvarpailta noi kirjaimet näyttää...Kuvat on näpsitty nopsaan kännykameralla kun vedin paidan esikoisen päälle ja tajusin, että paita on kohta likainen, ellen ota kuvaa heti.


Ja tässä vielä kuvaa siitä, miltä keskeneräisten käsityöprojektien (tai osan niistä) todellisuus näyttää. Onpa niitä kivempi levitellä toisten pöydille...kiitos ja anteeks, äiti!

3 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana ja hienosti piirretty. Erityisestit tuo pipo on aivan yli yli sòpò :D

    VastaaPoista
  2. Oi kiitoksia! Pipo on oikein söpö myös päässä- ainakin kaikki ne viisi sekuntia, jonka se pysyy paikoillaan ennen kuin näppärät sormet kiskovat ne pois...

    VastaaPoista