sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Teippitautia ilmassa

Mä laahaan aina kaikissa trendeissä todella perässä, tällä kertaa näiden washiteippien suhteen. Oon kyllä tajunnut niiden olemassaolon, mutten lainkaan innostunut. Nooh, nyt on näkynyt blogeissa kivoja tuunauksia niiden avulla, ei siis pelkästään kortteja ja seinäteippauksia, joihin aiemmin olin törmännyt. Eksyinkin perjantaina Teippitarhan sivuille ja olin melkein jo teippejä tilaamassa kun hoksasin, että he ovat tulossa Tampereen Taikasormet-messuille. Jotenkin on aina kivempi hiplailla tavaroita oikeasti kuin klikkailla netissä.

Sunnuntaiaamuna siis viivana pyörähtämään Tampere-talossa. Messut oli pienet, mutta aika kivoja juttuja sieltä löysin. Keväisissä fiiliksissä taisin olla väreistä päätellen.Teippejä ostin kokeeksi nyt neljä


ja heti oli pakko teippailla viime keväänä hankkimalla hankitut (lue: lipitin, vaikken niin tykännytkään) Frezza-pullot, jotka koristivat kesällä keittiötä niityn kukkien kera.


Mittanauhateippiä vetelin pikapikaa purkkeihin, jotka ovat olleet pesussa päätyäkseen ompelutarvikepurkeiksi. Tämä pikakokeilu onnistui todistamaan ainakin sen, että tää on helppoa ja ressitöntä, koska suunnitelmaa voi muuttaa teipin irrotessa ja kiinnittyessä niin vaivattomasti.Napit ovat 'vanhaa mallistoa'. Mennyt aika-antiikkikaupan pariskunta oli kertomansa mukaan pussittanut ne vanhoista putkiloista, koska ne olivat niin likaisia. Ihania retronappeja oli vanha matkalaukku pullollaan, aivan vastustamatonta! Ekan kuvan vanhat pitsit nappasin samasta paikasta (2€/kpl) ja yhden pitsinauhan (1€) erään myyjän suloisesta 'lyhyttavarakaupasta' eli matkalaukullisesta vanhoja nappeja, nauhoja ja kankaita, osa alkuperäispakkauksissaan. Ilahduttavan paljon oli messuilla siis vanhaakin myytävänä!


Ihania nappeja myös esikoisen mielestä, kun käsi tuli väkisinkin kuvaan...


EDIT: Pakko laittaa kuva, kun teipillä koristellut pullot pääsivät tänään tulppaanimaljakoiksi.


2 kommenttia:

  1. Hyviä ostoksia! Itsekin vasta heräsin teippailuun, odottelen juuri ekaa erää :) Varsinkin toi mittanauhateippi sopii hyvin ompelupurkkeihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mä ihastuin kans juuri tuohon mittanauhaan. Valikoimaa on kyllä niin, että mä seisoin messuilla tuolla osastolla kamalan kauan niitä teippejä hypistelemässä. Onneksi oli vain rajallisesti käteistä matkassa. Viimeisen viikon aikana oon jo ehtinyt käyttää teippiä vaikka mihin, mm kiinnitin sillä pöytäliinaa synttäreillä. Eipä haitannut tällä kertaa, vaikka teippi näkyikin!

    VastaaPoista