sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Nalle ja napit

Kummitytön synttärilahja on valmis ja rohkenen esitellä sen täällä, koska lahja ojennetaan viimeistään maanantaina. Ajatus taisi lähteä siitä, että halusin applikoida 3-vuotiaalle jotain ja koska Ti-Ti Nallet ovat kovin rakkaita, niin vaihtoehtoja ei juuri ollut ;D. Erityissuosikki Tau Nallen kuvan nappasin Googlen kuvahaun kautta ja kävin etsimässä vielä lisää väriohjeita yms. Titi-nallen sivuilta.

Mekon löysin kirpputorilta 3 euron hintaan, lähdin keltaista hakemaan ja sen löysin. Joskus onnistaa! Kuva on näpätty kännykällä heti oston jälkeen...


Metsolasta löytyi juuri sopivat kirkkaat sävyt veloureista ja sitten vaan leikkelemään. Olin vielä sen verran amatööri tässä applikoinnissa, että kuva tuli sitten peilikuvana, mutta eipä se menoa haittaa. Nytpä tajuan jatkossa ottaa asian huomioon :D.


Tarkkaa työtä, keskittymistä, langan vaihtoja, ahkeraa pakittelua, tuskastumista ja lopulta se valmistui. Mekon napit vaihdoin violetteihin ja Tau Nallen rusetti on värkätty tavallisesta keltaisesta puuvillanauhasta ja ommeltu paikoilleen.

Kaverikseen Nallemekko saa nappikorun:

 
Kiitokset vielä Vikatikki-blogin Vikalle vinkkauksesta. Napit siis löysin vinkin ansiosta SPR:n Kontin tuunaustorilta.


 Lukkona on yksi isompi nappi, joka pujotetaan vahanauhalenkkiin.

  

 Nyt pitää lähteä laittamaan lahja pakettiin! 

EDIT: Mekko sopi loistavasti kummitytön päälle ja paras palkinto oli kummitytön riemastunut ilme mekon nähtyään! Tau Nallen alle kiinnitettiin vielä kivat huopakukkaset. Nyt Tau saa tanssia kukkapellolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti