lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tervetuloa ostoksille ja herkuttelemaan!


Meidän 2-vuotiaan suosikkileikkejä ovat koti- ja kauppaleikit, joten päätin jo ennen joulua tuunailla hänelle pikkukeittiön vanhasta Ikean rahista. Tuunailu alkoi joulun välipäivinä, mutta on valmistunut pikkuhiljaa.  Ideoita hain Ikeahackeista sekä Pinterestistä.

Yli kymmenen vuotta vanhassa rahissa oli jo valmiina ulosvedettävä hylly. Sen päälystin ruskealla kontaktimuovilla, jota sattui jo kotona olemaan. Samasta kontaktimuovista valmistuivat keittolevyt.Anniina oli ostanut joululahjaksi ihanat puiset leikkiruoat puulaatikoissa ja niiden sekä kummeilta saadun kassakoneen ansiosta keittiö taipuu myös kaupaksi tai vaikka trendikkääksi lähiruokabistroksi :D.


Ikeasta ostin puulaatikoille irrotettavat kiinnityskoukut ja keittiövälineille tangon koukkuineen. Koukkuihin virkkasin vihreän patalapun sekä bamburätin, aikaisemmin valmistui patahanska, joka jopa mahtuu pikkukokin käteen.Leikkipaikka on ollut kovassa käytössä ja toisinaan se muuntuu jopa myyntikärryksi, jota liikutellaan ympäri yläkertaa. Uuninluukku uupuu edelleen, mutta käytäntö on näyttänyt, että toimii myös näin ja lapsi kyllä tajuaa leikkivänsä uunilla :D Muutenkin ajatuksena on ollut, että tämän voi vielä joskuu purkaa ja muuntaa vielä vaikka aivan joksikin muuksi.
1 kommentti: