lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tapettiaarteita

Kun kohtaan kirpparilla vähänkään kiinnostavan oloisen tapettirullan jämän, nappaan sen aina mukaani. Tällä hetkellä kotona odottelee tällaiset rullanpätkät.


Vihreän tapetin pätkiä on jo aiemmin päätynyt kehyksiin (klik), mutta sitä on vielä rutkasti jäljellä. Tummakuvioinen ei ole vielä päätynyt mihinkään ja uusin löytö, Cole&Sons:in Woods sai minut hetkeksi ymmälleni.

Innostuin niin, että suunnittelin jo kokonaisen seinän tapetointia, mutta onneksi tajusin ajoissa tutkia rullaa tarkemmin. Useinhan jämärullista on otettu pätkiä sieltä täältä kohdistusten takia, niin tälläkin kertaa. Tästä rullasta oli leikattu  n. 10 cm reunasta koko seinän korkeudelta ja niinpä kohdistus oli lähes mahdotonta. Aikani selasin Pinterestiä ideaa etsien, mutta päädyin toistamaan vanhaa. Niinpä Woods pääsi kehyksiin ja pöydän pintaan.
Kohdistamista kikkailin pöydän lasin alle, kehyksiin laitoin vaan suurinpiirtein sopivia palasia. Uudistus teki ihmeitä meidän olohuoneelle ja sen myötä kevätilme muuttui taas. Totesinkin miehelleni, että mulle ei taida oikea tapetointi edes sopia, muutan mieltäni niin usein :D. Mutta aika hieno tapetti, kun toimiin niin hyvin pienenä ja isona pintana!


Mitä ideoita teillä lukijoilla olisi loppujen tapettirullien varalle? Itse suunnittelen seuraavaksi joidenkin kivojen laatikoiden päällystämistä.

Viime viikonlopun Designtorille pääsimme Anniinan kanssa. Olipas siellä kaikkea ihanaa ja ihmeteltävää - mahtavaa, että niin moni tekee ja yrittää! Mua nauratti tämä Muoto Design:in kortti niin, että oli pakko ostaa se omaksi ja se pääsikin olohuoneeseen Woodsien kaveriksi. Tämän kevään meininki on ollut vähän HUH-HUH, onneksi loma häämöttää jo - ja kaikenlaiset kivat projektit, joihin on viimein aikaa!

2 kommenttia:

  1. Mainioita! Itselläkin on aikamoinen pino tapetinpätkiä, tosin vain niitä mallikappaleita. Olen käyttänyt niitä paketointiin ja yhden korutelineenkin tein :)

    VastaaPoista
  2. Mielettömän hienoja, jotenkin tuo puukuvio on vain niin ihana! Itsellekkin tuollainen kelpaisi!!!! Löysin blogiisi toisen blogin kautta ja ihastuin, tänne jään :) Pitää tulla ajan kanssa selailemaan, nyt on mentävä nukkumaan ;)

    VastaaPoista