torstai 4. huhtikuuta 2013

Laukusta tupsuksi

Olen saanut itseni usein kiinni pyörittelemästä uudessa kevätlaukussani olevaa tupsua. Siitä se idea sitten lähti. Uhrasin vanhan laukkuni ja tein siitä tupsuavaimenperän.

Tämä kirpparilta vuosia sitten ostettu laukku on ollut pitkään siinä kunnossa, että se pitäisi korjata täysin tai hävittää. Yksi vetoketjuista on rikki, samoin vuori, joten sitä ei ole voinut käyttää. Koska olen niin huono heittämään tavaroita pois, laukku on pysynyt kaapissani. Onneksi. Siitä tuli hyvää materiaalia avaimenperään.


Ohjeen löysin Pinteresti kautta Lovely indeed -blogista. Chelsea on kertonut ja kuvannut ohjeen tarkasti, joten sitä oli helppo seurata.


Tupsun teki todella nopeasti ja huomasin, ettei (ainakaan minua) haittaa ollenkaan, jos jokainen tupsun suikale ei olekaan yhtä leveä ja täysin suora. Leikkasin suikaleet melko ohuiksi, sillä kevätlaukkuni tupsun suikaleetkin ovat ohuita.Blogista, josta nappasin ohjeen, on ihanasti kuvattu päivittäisiä tavaroita avaimenperän kanssa. Yritin samaa, mutta päivänvaloa ei enää oikein ollut.Jos innostut tästä, katso myös tämä ohje. Vähän erilainen, mutta varmasti yhtä nopea tehdä kuin minun noudattama ohje.

2 kommenttia:

  1. onneks säilytit... mäkin hamstraan aina kaiken (jos vaikka tätäkin tarvitsee) =)

    VastaaPoista
  2. "Aika tavaran kaupitsee" on mullekin tuttu lause!

    VastaaPoista