lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lämmin kiitos - ja yksi hauska juttu

Kylläpä tällaiset tunnustukset lämmittävät mieltä! Sekä Piilopaikka-blogi, Paljain varpain -blogi että Tilkkuja, herkkuja ja langanpätkiä -blogin HeidiBee ja Veera olivat muistaneet meitä tällä ihanalla tunnustuksella. Kiitos! Nämä kannustavat jatkamaan. Välillä kun tuntuu, ettei millään ehtisi.



Tällä kertaa emme jaa tunnustusta eteenpäin, koska olemme vastaaviin osallistuneet. Mutta jos sinä haluat nostaa esiin vielä meidän blogin kaltaisia pieniä mutta ihania blogeja, nappaa tästä tunnustus blogiisi ja vie viestiä eteenpäin! Ohjeet ovat: Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.



Tänään törmäsin hauskan kuvakoosteeseen siitä, miten kaikki asiat eivät suju kuin Strömsössä, tässä tapauksessa kuin Pinterestissä. Kuvasarja näyttää esimerkiksi, miten käy, kun innostuu Pinterestissä tästä kuvasta ja ryhtyy toimiin. Kuulostaa jotenkin niin tutulta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti