maanantai 6. helmikuuta 2012

Ystävyys ei ole pöllömpää

Männä vuosina en ole töiden tuoksinassa ehtinyt muistaa omia ystäviä juuri lainkaan. Töissä on toki askarreltu ja kollegoita muistettu, mutta muut ystävät ovat jääneet säälittävien kiirekahvitteluiden varaan. Tänä vuonna aikaa on enemmän, joten olen yrittänyt vähän petrata. Niinpä 3-vuotiaille kummitytöille on valmistumassa pienet lahjat ja muutamalle lähimmälle ystävälle myös jotain mukavaa.

Ravelrysta bongasin tämän pöllöohjeen, jota yhdistelin SK 2/2009 huovutetun pöllön ohjeeseen.


Ravelryn (ilmainen!) ohje oli helppo, tosin lopun silmukoinnin vaihdoin jo perinteiseen piilosilmukoiden virkkaamiseen. Pöllöissä on käytetty jämälankoja ja välillä neulottu kahta lankaa kerralla. Ei lainkaan pöllömpi essumuori lapsineen!Viime päivinä on tullut Ravelryn ja Pinterestin lisäksi selattua vanhoja käsityölehtiä. Niistä löytyy kyllä vielä vaikka mitä ja sille ei voi mitään, että olo on seesteisempi lehtien kuin netin selailun jälkeen. Ehkä ystävänpäivälahjoiksi pienille ja isoille ystäville päätyy vielä jokin näistä...

Myös SK 2/2009

SK 2/2011
Viime viikon pakkaspäivinä lehtiä selaillessa kehoa ja mieltä lämmitti ystävältä joululahjaksi saatu lumiukkosoppa.  Muutamat ystävät saavat siis tällaisen kaakao-vaahtokarkki-karkkikeppi-sopan päiviänsä piristämään.


Millaisin tavoin te lukijat aiotte ystäviänne muistaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti