keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kranssi vaihtoon

Meidän taloyhtiössä ei ole tapana pitää ovessa kransseja saati muita tervetulotoivotuksia. Olen silti halunnut poiketa linjasta, sillä on kivempi tulla kotiin, kun jo ovessa on jotain kivaa nähtävää. Olin jo todella pitkään katsellut samaa kranssia, joten alkoi olla aika vaihtaa. Ja no, jos ihan rehellisiä ollaan, mulle oli kyllä vihjailtu, kuinka kauan sama kranssi oli ovessa ollut. (Joku joulu sitten kääräisin siihen punaista nauhaa ihan vain siksi, että näyttäisi paremmin vuodenaikaan sopivalta.)

Tämä vanha kranssi on tehty kiinnittämällä kirpparilta ostettuja nappeja rautalangalla kirpparilta löytyneeseen kranssiin. Nauha on avattua paperinarua.

Kooltaan entinen kranssi oli iso ja tyyliltään massiivinen. Halusin siis vaihteeksi jotain sirompaa. Pohjaksi otin joskus joulun aikaan Tiimarista ostamani pohjan, johon kieputin jälleen rautalankaa ja pujottelin siihen muovikristalleja ja vanhasta rannekorusta irrotettuja helmiä. Hopea nauha on joululahjapaketista, violetti on avattua paperinarua, mutta tällä kertaa ohuempaa.

Kranssi on tosiaan siro, kuten toivoin, mutta olen nyt hieman miettinyt, pitäisikö silti siihen saada jotain lisää. Onkohan tämä jo hieman liian vaisu piristämään kolkkoa ulko-ovea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti