lauantai 4. tammikuuta 2014

Vanhan vuoden juttuja

Vaikka katse kääntyikin jo uuteen vuoteen, pakko vielä postata muutamat joululahjat. Mulle kävi niin kuin siskollekin. Lahjatohinoissa en juuri kuvia ottanut ja huomasin jutun vasta kun lahjat oli kääritty paketteihin/ annettu. Nooh, pari tekstaria ja kas, nyt on jotain näytettävää. Kiitokset siis avustajalle!

Kummityttö on Peppi-fani ja siksi innostuin SK:n joulunumeron Peppi-essusta.


Etsiskelin aikani miellyttävää kangasta, vain palatakseni omiin kankaisiin. Sieltä löytyi Marimekon tehtaanmyymälästä ostettu satiinipintainen jokapaika-raitakangas. Olin jo alunperinkin nähnyt sen mekkokankaana, mutta tekemättä jäi. Onneksi joulu aina inspiroi(=pakottaa) hommiin. Mä en tehnyt essusta kalenteria vaan ompelin vaan muutaman taskun jämätilkuista. Kummityttöä nauratti pienin tasku- mitä ihmettä sinne voisi laittaa?!


Vähän pitkä essusta tuli ja kanttinauhan kanssa oli epäonnea. Olin aluksi ostanut  10 senttimetriä liian vähän. Hieman harmitti siinä vaiheessa kun muuten olisi ollut valmista. Mutta peppimäinen siitä tuli! Kaveriksi ostin vaaleanpunaiset legginsit. Peppi-kengät ja raitapaita ovat mallin omat 😀. 


Kummitytön pikkusisko sekä toinen kummityttö saivat maatuska-kerniessut. Ne leikkelin oman pojan essun kaavoja mukaillen ja taskut yritin mallailla kuvioon sopiviksi.


Lisäksi syntyi yksi pöllökuvioinen ruokalappu pienimmälle kummipojalle, mutta siitä ei valitettavasti ole nyt kuvaa. Uuden vuoden lupaukseni blogille onkin, että yritän ottaa enemmän kuvia työn vaiheista ja vähintään nyt lopputuloksista...joulun allakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti