sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sateenvarjon uusi elämä

Kun pitkään palvellut sateenvarjoni hajosi viime syksynä, päätin irrottaa sen kankaan. "Ehkä voin tehdä siitä jonakin päivänä jotain", ajattelin.Nyt se päivä koitti. Tarvitsin polkupyörän satulalle sadesuojan ja mikä olisi parempi materiaali kuin sateenvarjon kangas. Ulkona käydessäni piirsin satulan mallin sanomalehdelle ja leikkasin kankaan sen mukaan. Sitten vain ompelin pienen nauhakujan ja pujotin sinne kuminauhan. Toimii.Kangasta jäi vielä reilusti. Olisiko sinulla ideaa, mitä siitä voisi tehdä?

10 kommenttia:

 1. Vedenpitävä kassi, vaikka kirjaston kirjoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Täytyy testata riittääkö kangas. Tosin mulla on jo toinen varjo ihan saattohoidossa, ehkä puran sen pian.

   Poista
 2. Jos kangasta riittää, niin vedenpitävä kassihan on aivan ehdoton juttu pyöräilijälle.
  Märät pyöränsarvet ovat myös aika inhottavat, niihin voisit jämäpaloista ommella tupet. Itse pyöräilen kesät talvet ja märät lapaset eivät tunnu ollenkaan mukavilta ja lämpimiltä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupet on kyllä hauska idea. Tätä voisin harkita. Kiitos ideasta Sude!

   Poista
 3. Minä tekisin kestovaipoille matkakassin. Sinne ois sitte helppo sujauttaa likaiset vaipat ja nakata kassi reppuun. Jos siis vain sattuu olemaan lähipiirissä joku kestovaippailija niin varmasti ois tarpeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea! Ei kyllä ole kestovaippailijoita lähipiirissä. Mutta en vielä tiedä, millaisia ovat kavereiden tänä vuonna syntyvät vauvat...

   Poista