perjantai 17. tammikuuta 2014

Mustia kynttilöitä

Yritin joulun alla etsiä mustia antiikki- tai kruunukynttilöitä, mutta en löytänyt. Ainakaan niistä kaupoista, joissa kävin. Valkoisia ja punaisia kyllä löytyi, ja joihinkin kauppoihin oli tullut jo keväisiä pastellisävyisiä kynttilöitä.
Sitten muistin, että Hobby Pointista saisi mehiläisvahaa eri sävyihin värjättynä. Ostin pari levyä tummimman niistä. Ei levy ehkä täysin pikimusta ollut, mutta jotain tummanharmaan ja tummanvioletin välimaastossa.

Kääräisin levystä kaksi kynttilää, yhden pitkän ja yhden lyhyen, ja laitoin ne sinne, minne ne halusinkin: Iittalan Allas-kynttilänjalkaan valkoisten kynttilöiden pariksi.Mielestäni tuohon kynttilänjalkaan sopii hyvin erimittaiset kynttilät. Siksi olisinkin voinut tehdä lyhyemmästä kynttilästä vielä lyhyemmän, jotta pituuserot olisivat korostuneet. Ehkä sit ensi kerralla.

Jos muuten tiedät, mistä kaupasta saisi mustia pitkiä kynttilöitä, otan vinkin mielelläni vastaan. Nettikaupoista en viitsisi tällaisia pitkiä kynttilöitä alkaa tilata.

5 kommenttia:

 1. Mä ostin joulun alla Tiimarista, mutta tuskinpa niissä enää niitä on.. Niin ja aika paljon ne valuttivat, joten ei hyvä ostos ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta - molemmista. En ehkä tällä suosituksella ostaisi juuri noita kynttilöitä.

   Poista
 2. Pentikillä ainakin näin mustia Vekki-kynttilöitä.

  VastaaPoista
 3. Näin vuosi kysymyksesi jälkeen en tiedä onko tästä enää hyötyä, mutta Indiska on myynyt todella hyviä kynttilöitä eri väreissä. Myös mustana.

  VastaaPoista