maanantai 30. syyskuuta 2013

200-arvonta

Hei rakkaat lukijamme!


On aika juoda kahvit juhlan kunniaksi. Tämä on nimittäin 200. blogipostauksemme. Aikamoisen kivaa ja hurjaa! Edelleen harrastus täyttää elämämme ja vapaa-aikamme mukavalla tavalla. Näin syksyn viimein saavuttua alamme selvästi taas aktivoitua, kun iltaisin suosikkisarjoja tuijotellessa on tehtävä jotain myös käsillä. Eikä jouluunkaan ole meidän mielestämme pitkästi aikaa, joten olemme molemmat aloittaneet jo joululahjojen valmistelun.

Juhlan kunniaksi julistamme alkaneeksi arvonnan, jonka palkintona on tämä aiemmassa postauksessa esitelty Amigurumi-herkut - kirjat. Kirja on uusi, ostettu tosin alennuksella alalaidan parin naarmun tähden. Nyt se on selailtu ja vinkit omaan takataskuun napattu, joten on aika laittaa hyvä kirja kiertoon. Tästä ehtii vaikka virkkailla joululahjat vaikka kummitytöille ja -pojille.Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän viestiin. Kerro samalla, mitä käsityötä sinä teet mieluiten sohvalla lempisarjaa katsellessasi?

Arvonta alkaa tänään maanantaina 30.9 klo 18.00 ja päättyy ensi maanantaina 7.10 samaan aikaan. Arvonnan voittajat ilmoitamme täällä blogissa. Muistathan myös jättää nimimerkin ellet ole rekisteröitynyt käyttäjä!

Onnea arvontaan!

Syysterveisin,
Anniina ja Katariina

18 kommenttia:

 1. Sukkia on jo aika monta paria tälle syksylle.

  VastaaPoista
 2. Puikot heiluu yleensä aina sohvalla ollessain, parhaillaan lapastehdas käynnissä talven ja joulun varalle...

  VastaaPoista
 3. Neulottua tulee. Viimeaikoina enimmäkseen lapasia, mutta tarkoitus olisi aloittaa villatakkiprojekti kohtapuoliin

  VastaaPoista
 4. Harjoittelen pesukarhukaulahuivia kutomista, kesken vielä ja aikomus valmistua vielä ennen joulua!

  VastaaPoista
 5. Jos ehtisin katsoa telkkua, varmaankin virkkasin isoäidinneliöitä :)

  VastaaPoista
 6. En oikeestaan kato telkkua samalla kun teen käsitöitä, koska pitää sen verran keskittyä tekemiseen :D Mut kunhan oppisin isoäidinneliön, niih niitä varmaan ois suht helppo tehdä telkkarin äärelläkin :)

  Tuota kirjaa olenkin selaillut muutamaan otteeseen ja on kyllä herkullisen näköisiä nuo amigurumit <3

  VastaaPoista
 7. neulon yleensä lapasia ja sukkia telvisioa katsellessa, Tämän talven missio olisi kutoa villatakki, mutta silloin pitää keskittyä uuteen ohjeeseen eikä voi katsoa töllöä

  VastaaPoista
 8. Minä vaan virkkailen apinoita sun muita elukoita. Amigurumeja meillä tehdään jo kolmen sukupolven voimin :)

  VastaaPoista
 9. Onnea kivalle blogille, minä en paljon muuta osaa kuin isoäidinneliöitä, joten niitä sitten virkkaan peitoiksi, tyynyiksi, tiskiräteiksi... Haaveena olis oppia muutakin :)

  VastaaPoista
 10. Täällä on sukkatehdas ollut käynnissä jo pitkän aikaa. Sopivan aivotonta, mutta samalla hyödyllistä: tulee samalla autettua Joulupukkia. :)

  VastaaPoista
 11. Minä mielelläni virkkaan tv.tä katsoessani.

  VastaaPoista
 12. Virkkaan tai neulon jotain pientä, nyt on tekeillä sackboy muksulle. :)

  VastaaPoista
 13. Virkaan nykysin mattoja tai koreja, neulon sukkia, nykerrän sytykeruusuja, jotakin tekemistä täytyy käsillä olla.

  VastaaPoista
 14. Kudon sukkia kaikkista mieluiten samalla kun katson tv:tä, mutta etenkin kotimaisten sarjojen ja elokuvien kansss voi tehdä lähes mitä vain! :)

  Hienot sivut teillä! Liityin lukijaksenne! :)

  VastaaPoista
 15. Monta vaatekappaletta (ei kappaletta vaatteita ;) ) ja tiskirättiä on tullut virkattua tv:tä katsellessa. Nyt myös uusi innostus, kirjominen, on päässyt mukaan, mutta tarkkuudessaan on haastava jos meinaa tv-sarjastakin saada jotain irti.

  VastaaPoista
 16. Mieluiten neulon tai ompelen itselle ja lapsilleni kaikkia kivaa. Nyt olen innostunut myös virkkaamisesta ja se piti aloittaa tyttären (1v) villatakilla :)
  Monta hyvää ideaa olen täältä saanut.

  VastaaPoista
 17. Neulon tai virkkaan jotakin, joka ei vaadi tarkempaa keskittymistä. Tiskirättejä, torkkupeittoa tms. Haastavammissa töissä jäisi lempparisarja näkemättä. :) Ilmottaudunpa samalla uudeksi lukijaksi myös :)

  VastaaPoista