torstai 26. syyskuuta 2013

Karttarasiat
Jostain syystä tämä karttainnostus ei laannu. ModPodge:n avulla vanhat peltirasiat saivat uuden pinnan. Ideana oli samalla kokeilla, miten ModPodge eroaa suomalaisista merkeistä. Ja eroa todellakin on! Käsittely, kuivuminen ja kestävyys ovat selvästi paremmat.


  

Vaikka ModPodge kuivuu aika nopsaan ja uuden pinnan saisi sutia vaikka 10 minuutin välein, ei vauhti ole tässä valttia. Huomatkaa siis hutiloijan aikaansaama revennyt kartan pinta vasemmassa alanurkassa. No, se saanee peitokseen jotain muuta. Pohjana on vanha vahaliiturasia.Vanhat Läkeröl-rasiat saivat myös karttapinnan. Kartoissa on viime vuosien kesäretkien kohteita. Rasiat päätynevät pikkulahjoiksi tai pikkutavaran säilytykseen. Mutta mikseipä voisi tehdä esim. tällaisia rasioita lasten tai aikuisten pienille matkamuistoille, jotka muuten jäävät laatikon pohjalle pyörimään.

3 kommenttia:

  1. Hauska idea. Mistä tuota ModPodgea saisi? En ole aikaisemmin törmännyt siihen missään.

    VastaaPoista
  2. ModPodgea löytyy mun kokemuksen mukaan aika satunnaisesti askartelukaupoista. Oman purkkini ostin Anders Mederiltä, Hkin Fredrikinkatu 30:stä. Näköjään samalla firmalla on liike Tampereellakin. Netistäkin saa tottakai!

    VastaaPoista