perjantai 30. marraskuuta 2012

Jääkaapin joulusiivo

Osa ihmisistä aloittaa joulusiivoukset tässä vaiheessa vuotta. Kyllähän meidän jääkaappi ja pakastin pitäisi tyhjentää ja siivota, mutta jotenkin tuntui helpommalta siivota ensin ulkopinta. Siihen kun oli kertynyt kasa sekalaisia magneetteja ja kortteja, mainoslappuja ja muistutuksia. Raivasin ne pois, siirsin sekalaiset magneetit alemmas esikoisen leikkeihin ja kaivoin esiin washi-teipin.


Uusi kortti kiinnittyi teipillä ja aiemmin toisen kaapin ovessa olleista runomagneeteista päätyi muutama inspiraatiotauluun.


Clas Ohlsonilta tein taas vaihteeksi kivan löydön eli magneettiteipin. Iso rullallinen magneettinauhaa taisi maksaa n. 7 e ja nauha tosiaan katkeaa helposti ja toisella puolella on pitävä teippipinta. Siisteyden vuoksi tosin leikkelin siitä itse palasia saksilla. Sen avulla tämä Kamut-sarjakuva on tallessa hieman siistimmin.


Liitutaulumagneetti sai jäädä ja magneettikuvatasku toimii niiden sekalaisten lippulappujen säilöjänä. Elämää helpottaa ihan muuten vaan valkoiset tarralaput.Pieniä juttuja, mutta kun keittiö sotkeentuu muuten helposti, on kiva kun joku osa pysyy järjestyksessä.

Toinen jääkaapin ovi sai pintaansa tämän vuoden joulukalenterin, huomenna näette!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti