lauantai 10. marraskuuta 2012

Joulua- ihan pikkasen vaan...

Tänä vuonna annoin itselleni luvan aloittaa joulunajan heti, kun siltä alkoi tuntua. Kaikki lähti kotikylän kangaskaupan tähtikankaasta, jota oli jostain syystä ihan pakko saada. Aiemmin en ole tähdistä juurikaan välittänyt, joten vähän epäilyttikin, miten tässä käy. Pikaisella ompelulla kankaasta syntyi uusi rullaverho, nauhat löytyivät uutena kirpparilta. Tykkään, mutta enempää en taida tähtikuosia ottaa samaan syssyyn.


Sitten alkoi jouluttaa enemmänkin. Esikoisen valokuvakehys muuttui jouluiseksi Ikean hauskoilla teipeillä

ja tontut hiipivät ihan varovasti kehysten taa.


Vanhat valkoiset ja punaiset t-paidat leikkasin matonkuteiksi ja aloitin kuusenalusmaton virkkaamisen. Ei vaan tainnut olla ihan tarpeeksi vanhoja t-paitoja, sillä tähän se toistaiseksi jäi.


Perjantai-iltapäivän ratoksi löysin Tampereen Näsilinnankadun Fidasta ihanan punaiset kynttilänjalat (yht 1,30 e), jotka odottavat nyt vaan kunnon kruunukynttilöitä ja ehkä jotain kolmatta kynttilänjalkaa kaverikseen.Lauantaiaamuna vanha tuttu kranssi sai ylleen pitsiä. Juu, myönnän, olen joulufani. Odotettavissa kuun loppuun mennessä: lisääntyvässä määrin jouluvaloja, joululahjaostoksia ja jouluaskarteluja sekä -ideointia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti