sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hyvää isänpäivää!

Meillä juhlitaan tänään toista isänpäivää. Koska mies aina kommentoi, etten tee hänelle mitään, niin pyhitin kuluneen viikon hänen toiveilleen. Käytännössä se tarkoitti sitä, että korjasin parit ratkenneet farkut, otin vastaan muita uudistustöitä (paidan värjäys ja kivat paidat esikoiselle tuunattavaksi) sekä ompelin talvitakin irronneet napit. Tein siis kaikkea mahdollisimman tylsää, mutta toisaalta mieheni tuli näistä kovin iloiseksi.


Lisäksi otin vastaan pipotoiveen ja sain kun sainkin sen valmiiksi eilisiltana. Tummanharmaa lanka on seiskaveikkaa ja kerä on ostettu muutaman vuoden takaiseen lahjakaulahuiviin ja pipoon. Vaaleanharmaa on puolestaa ihanan pehmeää alpakkalankaa, jämiä viime vuoden lahjakaulahuivista. Turn a square-pipon ohje on Ravelrysta. Tässä linkki kivaan ja helppoon ohjeeseen, tosin mun kuvassa näkyy onnistunut puoli, raidankohdistukset eivät multa onnistuneet.


Pipoa en suinkaan enää pakkaillut pakettiin, vaan se pääsi suoraan kokeiluun (arvosana:hyväksytty ja aika kiva) ja tänään käyttöön. Sen seuraksi on nyt tilattu lopuista harmaista ja mustista jämälangoista tehtävä tuubihuivi. Toivotaan, että se valmistuu ennen ensi isänpäivää...Aamulla kiikutimme sänkyyn mehun ja kierrätyspapereilla ja washiteipeillä paketoidut lahjat, jotka sisälsivät ostettuja juttuja sekä esikoisen päiväkodissa 'itse-värkkäämän' kortin. Päällä oleva kortti on saatu Tampereen Kehräsaaren Design-tuunaamosta, joka on käymisen arvoinen paikka. Kyseinen kortti mainostaa Rantakoski-designin aikasta kivoja tuotteita mm. Kekkosen tutulla hahmolla kuvitettuja pyyhkeitä, paitoja jne. Kukan virkaa toimitti tällä kertaa ananas, jonka pilkottuaan sai nauttia pannukakkuja hedelmien ja marjojen kera.

Hyvää isänpäivää kaikille isille!


1 kommentti:

  1. Tiedätkö, juuri eilen sovimme poikaystävän kanssa, ettei tänä jouluna osteta lahjoja vaan korjataan toisen puolesta jotakin rikkinäistä. Aika hauskaa, että olit tehnyt isänpäiväksi juuri noita korjausjuttuja. :)

    Pipo näyttää tosi kivalta! Se raitojen kohdistus onkin ärsytys tuossa mallissa.. :D

    VastaaPoista