tiistai 1. tammikuuta 2013

Tunnustuksia, osa 6

Uusi vuosi, vanhat kujeet! Olemme viime viikkoina saaneet parikin haastetta. Italiassa asuva Ciany heitti meille The Versatile blogger awardin.Siihen olemme jo joitakin kuukausia sitten vastanneet, joten jätämme sen nyt väliin. Kiitos kuitenkin ilahduttavasta tunnustuksesta!

Mutta A blog with Substance -tunnustukseen, jonka saimme Hyppysissä-blogin Tiinalta, lähdemme mukaan. Säännöt ovat yksinkertaiset: - Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle - Ilmoita heille tunnustuksesta - Kerro kahdeksan asiaa itsestäsi Vastaamme kertomalla taas 8 meille yhteistä asiaa. Näitä ei suoraan sanoen ole helppo keksiä, koska ilmeisimmät taisimme mainita viimeksi.

Tätä et ehkä tiennyt meistä:
1. Meillä on tapana vaihdella vaatteita keskenämme. Erityisesti juhlavaatteita ja paitoja voimme lainailla, vaikka olemme hieman erikokoisia.
2. Meillä on jonkin verran ihan samoja vaatteita. Muutama vuosi sitten olimme sopineet tapaavamme kahvilassa ja olimme laittaneet sattumalta saman turkoosin, hieman erikoisen paidan päälle. Kahvilan tarjoilija epäili meitä heti siskoksiksi.
3. Meillä on sama kolmas nimi.
4. Nälkä tekee meistä todella kärttyisiä. Tiedämme toisistamme hyvin nopeasti, milloin kannattaa vaan pistää ruokaa pöytään ja jatkaa juttelua syömisen jälkeen.
5. Ellei tämä nyt ole jo selvinnyt niin...Meillä on ihan hirveästi tallessa käsityötarvikkeita, osan historia juontaa lapsuuteen asti. Nautimme molemmat siitä kun saamme tehtyä turhasta jotain kivaa.
6. Soittelemme toisillemme ns. läpäläpä-puheluja silloin kun kävelemme rivakasti paikasta toiseen. Silloin höpötämme kaikkea turhaa, tosin usein aiheet sivuavat käsityöprojektejamme.
7. Menneen joulun kunniaksi vielä pari jouluasiaa. Emme kummatkaan syö kinkkua, joten erilaiset salaatit ovat olennainen osa meidän joulupöytäämme.
8. Joulukortit ovat meille tärkeitä. Askartelemme ne AINA itse ja niiden suunnittelu alkaa jo varhain syksyllä. Tänä(kin) vuonna huomasimme alun perin päätyneemme samankaltaiseen ideaan ja yleensä sitten sovussa päätämme, millaiset kortit teemme, etteivät ne ole aivan samanmoisia.

Jaamme tunnustuksen eteenpäin seuraaville inspiroiville blogeille:

Herkku ja koukku
Karmiininpunainen
Purnauskis
My angel dreams
Loving white
Virkattu lintu
Suklaamarenki
Retro ja moderni ne yhteen soppii

2 kommenttia:

  1. Kiitokset! Me ollaan huonoja vastaamaan näihin kun meitä on niin monta ettei osata koordinoida vastaamista, mutta olemme otettuja tunnustuksesta! t. Herkun ja Koukun pimut

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän, Hanna! Meitäkin on vain kaksi ja silti on joskus haastavaa.

    VastaaPoista