sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kännykän kaverit

Töissä on pakko olla oma kännykkä matkassa koko ajan. Kaulassa en halua sitä roikuttaa, takataskussa se on vaarassa tippua ja kädessä en voi sitä koko ajan pitää. Varsinaisen olkalaukun käyttäminen puolestaan tuntuisi hassulta omassa työssäni.


Siispä virkkasin Hanko-kerien lopuista kapean laukun/ pussin omalle iPhonelle, mittojen mukaan. Samalla halusin kokeilla  kuvion virkkaamista MollaMillsin ohjeilla. Kuvion tein virtuaaliselle ruutupaperille netissä ruksitellen (Googlaa:knitting pattern generator). Innoittajana on edelleen Muita ihania-Tiinan Superhelpon syyspipon aalto/piparkakkukuvio. 

Pussukan alkuperäisohje on myös Molla Millsin Virkkuri-kirjasta, tosin pienin muutoksin. Hihnan virkkasin ja ompelin Hanko-langalla paikoilleen. Pujotin siihen rikkimenneestä heijastimesta irroitetun papukaijalukon avaimia varten. 

Tämä oli siis pakko saada valmiiksi, jotta saisin ostaa käsityömessuilta tarvikkeita uusiin juttuihin. Paljon pientä sieltä mukaan tarttuikin, vaikka siskon kanssa meillä oli muun muassa papereiden, helmien ja lankojen ostokielto. Keittiössä näyttää nyt tältä, kun vanhat kirjat ja viimevuotiset lahjapaperit saavat kyytiä:

1 kommentti:

  1. Löysinpäs tieni ihanaan blogiin! Sinulla on täällä kaikkea ihanaa, taidanpa jäädä lukijaksi. :) Ja tervetuloa vastavierailulle blogiini. :)

    VastaaPoista