tiistai 5. marraskuuta 2013

Ei pöllömmät pöllöt - vai?

Oikein hauskat pöllöt, tunnelmallisetkin......paitsi, että ne on tehty wc-paperirullista. Tässä tulee mieleen vaan, että "Hot or not"?

Töissä en askarteluissa näitä oikeastaan käytä, juurikin tästä syystä. Mutta hei,  oisko ne kivempia, jos ruskeaa hylsyrullaa olisi hankittu jostain askarteluliikkeestä käypään hintaan? Kyseessähän on vaan materiaali...

Itse en vaan voi sille mitään, musta nämä pöllöt on vaan aika söpöjä, vaikka itse en kummoinen piirtelijä olekaan. Taidan jättää ne siihen ja arvioin tilanteen uudelleen, kun meille tulee vieraita. Jotenkin en haluaisi selittää kysyjälle: " Juu, tein ne wc-paperirullista, tosi hauskaa ja helppoa."

P.S Idea on tietenkin kotoisin Pinterestistä. Tässä tapauksessa saatan luopua periaatteista ja teettää parit Doodle Owlsit töissäkin.

6 kommenttia:

 1. Mulla taitaa olla sama vamma ku sulla :D. Eli oon noita pöllöjä ja muitakin vessapaperielukoita bongaillut milloin mistäkin ja onhan ne tosi söpöjä, tämä sunkin pöllö ihan mahtava....mutta mutta... se on tehty wc-paperirullasta ja se rulla vielä näkyy. Jos se ois ees jonkun työn sisällä. Jahas ja sieltähän tuli idea. Ton päällehän vois virkata pöllön :D.

  VastaaPoista
 2. Haha. :D Ihana!
  Ei tuo saa olla yhtään "hienompi": tuon pitää juuri olla tuollainen hellyyttävän kömpelö. :> Ja ehdottoman hyvä juttu, että käyttöä tulee jossakin määrin myös kaiken maailman hukkamateriaalille. On niin helppoa mennä kauppaan hakemaan kaiken tarvitseman ja luoda ihanuuksia, mutta kierrätysperiaatteella se luovuus todella testataan. :)

  VastaaPoista
 3. ... Ja tuo taulu on hervoton. :DD

  VastaaPoista
 4. Heips~!

  Siulle on haaste blogissani, otathan sen vastaan? :)

  VastaaPoista