perjantai 3. toukokuuta 2013

Jo vihertää!
Meidän yhdessä huoneessa vihertää jo - kiitos Ikean! On ollut aikeissa maalata tai tapetoida tai ostaa sisustustarraa ja jotenkin jatkaa esikoisen huoneen metsä-teemaa seinillekin. Aina on ollut kuitenkin sellainen olo, että entä jos kyllästyn pian ja olen tuhlannut tapetointiin/maalaamiseen/tarroihin paljon aikaa/rahaa. Viime viikonloppuna ongelma ratkesi Ikeassa, koska sinne oli tullut monia uusia seinätarroja. Mulla on yksi kokemus Ikean tarroista, noin viiden vuoden takaa ja silloin ne tipahtelivat seiniltä. Uskalsin kuitenkin tämän Elsabo-tarran ostaa, koska hintaa oli vaan 12,99. Hieno tuli, nyt katsellaan pysyvätkö seinillä, vai tartunko sittenkin itse pensseliin tai tapettiliisteriin.

Esikoisen huoneeseen pääsee viimein myös vuosi sitten hankittu silityslauta. Ostin sen kirpparilta sen aivan järkyttävästä värimaailmasta huolimatta. Jalat olivat syvänsiniset ja kankaan sekaväritys selviää tästä kuvasta. Erikoisena yksityiskohtana ovat jalkojen koalat...Laiskana siksakkasin vaan sopivampaa, vanhaa tuttua, kangasta edellisen päälle. Lopputulos ei ole siistein mahdollisin, mutta varmasti kestää sen ajan, kun tällä leikitään. Silitysrautakin on kirpparilöytö, aivan oikean näköinen ja suihkuttaa vettä! Alhaalla oli verkkopussukka, sen poistin ja lisäksi raudalle oli laskutaso, mutta se ei ollut sopiva uudelle raudalle. Jalat spreijasin mattavalkoisella heti lumien sulettua, työ oli jäänyt loppukesällä kesken ja unohtunut sitten :D.


Koeajo on suoritettu, ja toimii loistavasti. Jos viitsin, vähän vielä siistin tekemällä eteen kuminauhaviritelmän, jotta suojus pysyy paremmin paikallaan. Joka tapauksessa, kannatti pelastaa tämäkin kirpparilta!Nyt odottelemme, että vihreää puskee esiin ulkonakin. Hyvältä alkaa jo vaikuttaa!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa vihreää ja loistotuunaus!

  VastaaPoista
 2. Oooo! Toi seinätarra on tosi hieno. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan vihreää.

  Ihana huomata, että muillakin projektit venyy, tuo itsellekin toivoa että ei kaiken tarvitse heti valmistua. Pää tunnetusti pursuaa ideoita, mutta aika on ikävän rajallinen.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo vihernurkkaus! Täytyypä muistaa tarkastaa seinätarrat kun seuraavan kerran menen Ikeaan... :)

  VastaaPoista