keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Voihan Vappu!Olemme viettäneet erilaista Vappua! Viime vuodet olemme viettäneet sitä Anniinan kanssa, mutta nyt juhlan osuessa keskelle kiireistä työviikkoa, oli suunnitelmissa pienet pippalot tuttavaperheen kanssa. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun lapsi sai lievän vatsataudin. Kaikki juhlaherkut jäivät tekemättä ja koko sakki kömpi nukkumaan ennen kymmentä.
Mutta tuli se vappumieli näinkin. Lapsen leikkiessä rauhallisia leikkejään ja miehen ahkeroidessa muuttoapuna kaivoin synttäreiltä jääneen kertisliinan ja katoin sille ostetut simat (Kiitos, Pyynikin munkkikahvila!) ja washiteipeillä koristellut nakki- ja lihapullatikut. Vatsatautinen maistoi nakkia, muuttoapulainen söi loput, minä join simat.

Eilen juhlimme onneksi myös päiväkodissa ja töissä. Esikoisen asun kaikki palaset löytyivät vähän vahingossa viime viikon kirpparikierroksella. Ei pitänyt ostaa mitään, mutta ensin osui silmiin 'haalaripaita' ja kypärä Lielahden Kontissa ja työkalupakki sisällyksineen löytyi Jonnan Kirppikseltä, hinta 5€. Työkalupakkiin päätyivät myös joskus aiemmin kirpparilta löytyneet sekalaiset työkalut.


Mun vappuasu löytyi pala palalta jo pari vuotta sitten eli aina kun löysin aiheeseen sopivaa, nappasin mukaan. Paitamekko on ostettu Gina Tricot:lta parilla eurolla, vekkihame on kirppislöytö, samoin rusettihuivi. Korvat on ostettu uutena, samoin kengät roomalaiselta torilta vuosia sitten.


Tämä vappu oli tällainen, mutta toisaalta hieno ja rauhallinen. Oleelliset asiat saimme ja ehdimme levätä, vetää henkeä ennen totisen työnteon toukokuuta.

1 kommentti: