lauantai 22. syyskuuta 2012

Vintage-fiiliksissä

Töiden takia kaikenlaiset puuhastelut etenevät niin hitaasti, että parasta on tarttua pieniin ja nopeisiin hommiin.

Lähestyviä 5-vee synttäreitä varten olin jo viikon suunnitellut juhlaviirinauhaa ja tänä aamuna alkoi viimein tapahtua. Eipä aikaakaan kun palaset oli leikeltyinä, tällä kertaa harkkosaksilla ja autojen kuvia kiinnittelin kaksipuoleisella liimaharsolla. Anniinalta joululahjaksi saatu satiininauha pääsi töihin, tällä kertaa huristelin sen vaan viirien päältä kiinni, hyvin näyttää pysyvän ja toimivan näinkin. Mikään kankaista ei oo oikeaa vintagea, ihan jämäkankaita vaan, mutta jotenkin vintage-tunnelmainen tästä tuli.Lisäksi pika-askartelin sankarille kortin ruskeasta pahvista, mittanauha-washiteipistä, tarrakirjaimista ja auton kuvista (joku irtonainen skräppäyspohja). Autojen taustaksi tuli sivu vanhasta englanninkielisestä kirjasta.


Illalla sain viimein aikaiseksi laitettua työhuoneen lukunurkkauksen lamppuun hehkulampun. (Mutta kuva oli pakko ottaa ilman lampun valoa, että saisitte jotain selvää :D.)


Pöytä on vanha pullolaatikko, joka on napattu matkaan vanhempien autotallista ja palvellut meitä jo lehtitelineenä ja paperinkeräyslaatikkona.


Lukunurkkauksessa ilahduttaa aina lehtileike, joka oli liimattu synttärikorttiini. Se liittyy ihanasti meidän kotiin täällä Tampereella. Kortti oli siis pakko pistää kehyksiin.Seuraavaksi tartun äkkiä ihanaan sinapinkeltaiseen villalankaan, syksy on pitkällä ja paleltaa!

2 kommenttia:

  1. Aika kiva blogilöytö tuli vastaan. Jäänpä lukijaksi ja tulen toistekin tutkimaan aika kivoja juttuja. :)

    VastaaPoista