lauantai 31. joulukuuta 2011

Iso käsi sukkapuikoille

Tiedän, että moni neuloja on ommellut puikoille pussin, jossa ne pysyvät järjestyksessä ja suorassa. No, minä en ole. Jos ihan rehellisiä ollaan, puikkoni ovat sikin sokin yhdessä isossa pahvilaatikossa, jonka kylkeen olen sentään kirjoittanut "puikkoja". Aloittaessani uuden työn arvailen siis puikkojen kokoa ja yritän etsiä samankokoisia puikkoja tarvitun määrän. Ja jos en luota arviooni, ostan uudet puikot. Typerää.

Onneksi on äiti, joka kuuli joululahjatoiveeni. Hän löysi minulle varsin hauskan puikkomitan. Muovisen käden, jossa on reiät erikokoisille puikoille.


Mittoja valmistaa suomalainen Succaplokki, josta en muista kuulleeni koskaan ennen. Mutta kun katsoin Etsystä heidän tuotteitaan, silmukkamerkit ja sukkamitat näyttävät tutuilta. Ehkä olen voinut törmätä noihin jossain messuilla? Yksi hauskimmista on mielestäni tämä hauska Paavo-pöllö.
Satunkin tietämään yhden, jolle tällaiset pöllöaiheet voisivat sopia tosi hyvin... Harmi, kun siskon seuraava merkkipäivä on vasta yhdentoista kuukauden kuluttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti