keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hattaraa, vaahtokarkkeja ja vadelmaa

Sohvan vieressä on jämälankakassi. Kun jaksan, kaivan sieltä mukavimmat värit ja sen houkuttelevimman ohjeen.

Pitkään ohjeista kiehtovin oli ollut Muita ihania-blogin Superhelppo syyspipo. Kuvagalleria itsessään oli jo inspiroiva, mutta koska näistä pipoista tuli mieleen ihana kummityttö pikkusiskoineen, tartuin vaaleanpunaiseen ja muihin söpöihin sävyihin.

Koska en tietenkään jaksanut laskeskella tiheyksiä, ryhdyin vaan hommiin, tosin ohjeesta poiketen pyöröpuikoilla, ja tein ensimmäisestä vadelmaisen kuppikakun. Tai ainakin minulle näistä tulee mieleen herkullisesti kuorrutetut cupcaket tai vuokaleivokset, miten vaan. Pikkusiskon päähän sopiva tästä toivon mukaan tuli.


Kummitytön hatun värit tuottivat ensin päänvaivaa, vadelmaista väriä kun ei riittänyt kovin pitkälle. Lopulta päädyin hempeisiin hattara-vaahtokarkkiväreihin. Silmukoita lisäsin yhden kaaren verran ja kaventelin lopun vähän sovellellen eli mututuntumalla.Ystävänpäiväksi näiden piti ennättää, mutta niin ei aivan käynyt. Nyt puolestaan meillä on sairastupa, joten siskokset saavat piponsa myöhemmin ja näillä lumimäärillä varmaan ehtivät niitä hyvin käyttämäänkin.
3 kommenttia: